Kizlik zarimi diktirdim iltihap kapti napmaliyim acil yardim!! :(

bayanncimenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
18
1
1
Kizlar merhaba kalici olarak kizlik zarimi diktirdim 11 gun olduve bugun kontrole geldigimde doktor iltihaplanma oldugunu soyledi ve 1 dikis atmis 2. Atacak gibi gorunuyo bi mudahale daha lazim dedi napmaliyim iltihap kaptırmamak icin cok dikkat ediyorum ic camasiri aldim kendime penye iste ilaclarimi duzenli kullandim cok moralim bozuldu bu durumdan kurtulmak istiyorum artik yardim edin bi fikir verin

Ilt
Kizlar merhaba kalici olarak kizlik zarimi diktirdim 11 gun olduve bugun kontrole geldigimde doktor iltihaplanma oldugunu soyledi ve 1 dikis atmis 2. Atacak gibi gorunuyo bi mudahale daha lazim dedi napmaliyim iltihap kaptırmamak icin cok dikkat ediyorum ic camasiri aldim kendime penye iste ilaclarimi duzenli kullandim cok moralim bozuldu bu durumdan kurtulmak istiyorum artik yardim edin bi fikir verin
ıltıhaplanma varsa kullanılan magzeme dıkım vs olabılır kliniktemı oldunuz

Bide vucudu o magzeme yani dikilen ip kabul etmedıyse oda yapabılır
Boyle bir durumda ıkıncı mudale etmeden once doktorunuz antibıyotık ılac vermelı
Bana gore doktor hatası bu durum
Ikıncı mudale edcekse para vermeyın derim bu normal bir şey degıl

Antibiyotik verdi bi ay sonra tekrar müdahale gerekcek dedi 1 dikis atmis 1 dikis daha atabilir diger dikislerde gerilmis dedi iltihap akiyor pedime baktigimda ben dikkat ediyorum aslinda ama otururken sıkıntı olmus olabilir illa ki elimden geldiğince dikkat ediyorum kurtulmak istiyorum bu durumdan :( :(

Neden böyle bir operasyona gerek duydun?
ilaclarını düzgün kullan iltihap yayılmasın gecmis olsun

Back