bnce ufak bi yirtilma olmustur, yani tamamen bozulmamistir heralde. doktora gitsen hemen ogrenirsin :)
Sanki az önce olmuş gibi bu kadar tedirgin nasıl oldun?
Birşey olmaz o kadardan öyle kolay değil.
Ama böyle kendi kendini üzeceğine muayene olmaya gitsene, bayan doktora baktır hemen 2 saniyede söyler sana. Bencede tam bozulmamıştır hani büyük ihtimalle sana diyeceği, saat 3 yönü 5 yönü çentik var filan ya da zedelenme. Çünkü bozulmuş olsa okadar çizik gibi kan gelmez. En az 2-3 damla gelir yani oda çamaşırında yayılır baya büyük görünür. Boşuna sıkma güzel canını.
Minmisin kaan olduğundan
bak bende küçükken hayattım boyunca anlayamayacağım bir sebeten küloduma kırmızı kalemle boyadım içini :)
sonra herkes bir telaş ...:) ondandır bilmiyorum pedlere bayılırım :) dengesizmişimbende
o gün kanı gördüğünden eminmisin yani...
21yasindayim.10-11yaslarimda ellerimle vajinami oynatirken ,yani hatirlamiyorum masturbasyon yapiyormusum galiba .parmagimi sokmuyorum amaa.oynatiyordum.birden kan gordum.sonra kilotumda gordum kani cook az biseydi yani kucuk cizik kibi ,damla gibide degildi yani..simdi hatirliyorum deli oluyorum.acaba kizlik zarim bozulmusmudur?? Acaba cizik gibi kan neden.oldu?hemde cok az...agrim da olmadi
:18:
Gunicik
Çizik gibi kanı ailen nasl farkediyo
Çizk gibi kanla zara bişi olmaz olsa bile küçük iken böle bişi olduğunda geri toparlanırmış.
canım benim hiç sıkıntı etme o iş öle kolay diğil :))
canım benim hiç sıkıntı etme o iş öle kolay diğil :))
:18 nasil yani kolay degil..ama intrnetde baktim yirtilmis ola bilirmis
Tenini cizmis olabilirsin ondandir,zara temas etseydin mutlaka bilirdin acirdi cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?