Evet bozulmusBugün sevgilimle anal ilişkiye giricektik girmeden önce ön sevişme yaparken anal deliğimi krem sürüp parmağıyla genişetiyordu gir çık yapıyodu ve çok hızlandı yanlışlıkla parmağı vajinama girdi hızlı bi şekilde 2 yada 3 cm girdi hemen baktık kan yoktu aradan 10 dakka sonra vajinama dokundum elime kan geldi ve kilodum da 2 3 damla kan vardı pembemsi bir renk ve vajinamın içi kanlıydı ama vajinam da hiç acı ağrı hiç birşey yoktu ben kızlık zarının zedelendiğini düşünüyorum ama yinede emin olamadım strese girdim yani bozulda o an kanamazmıydı sizce kızlığım bozulmuşmudur
bozulmus evet.....Bugün sevgilimle anal ilişkiye giricektik girmeden önce ön sevişme yaparken anal deliğimi krem sürüp parmağıyla genişetiyordu gir çık yapıyodu ve çok hızlandı yanlışlıkla parmağı vajinama girdi hızlı bi şekilde 2 yada 3 cm girdi hemen baktık kan yoktu aradan 10 dakka sonra vajinama dokundum elime kan geldi ve kilodum da 2 3 damla kan vardı pembemsi bir renk ve vajinamın içi kanlıydı ama vajinam da hiç acı ağrı hiç birşey yoktu ben kızlık zarının zedelendiğini düşünüyorum ama yinede emin olamadım strese girdim yani bozulda o an kanamazmıydı sizce kızlığım bozulmuşmudur
Öyle elin oğlunu kandırmak için kızlık zarini korumaya çalış..ilahi adalet işte..gecmis olsun..Bugün sevgilimle anal ilişkiye giricektik girmeden önce ön sevişme yaparken anal deliğimi krem sürüp parmağıyla genişetiyordu gir çık yapıyodu ve çok hızlandı yanlışlıkla parmağı vajinama girdi hızlı bi şekilde 2 yada 3 cm girdi hemen baktık kan yoktu aradan 10 dakka sonra vajinama dokundum elime kan geldi ve kilodum da 2 3 damla kan vardı pembemsi bir renk ve vajinamın içi kanlıydı ama vajinam da hiç acı ağrı hiç birşey yoktu ben kızlık zarının zedelendiğini düşünüyorum ama yinede emin olamadım strese girdim yani bozulda o an kanamazmıydı sizce kızlığım bozulmuşmudur
Sen benim ilkimsin aşkoooom oluyoAblacım anal yapmak zoeunda mısınız ya iğrenç değil mi? Mideniz kaldırıyor mu gerçekten ya. Asla anlayamayacağım asla! Kızlığa da geçmiş olsun.. Ha bu arada. Anal da yapsadakızlığın dursaydı bakire mi oluyosun şimdi?
Adam tabi sormaz ben senin nerden ilkin oluyorum diyeSen benim ilkimsin aşkoooom oluyo
Adam tabi sormaz ben senin nerden ilkin oluyorum diye
İnsanlara yasak olan hep cazip geliyor. Belki de en büyğk şeytan insanın kendisi... Sadece inançla olduğunu sanıyorlar bazıları bazıları amaan bişey olmaz diyor bazzıları zevk için ne yapacaklarını şaşırıyor. Ama ilişkiden sonra çıkacak maddeler insanda zevk bırakır mı benim beynim almıyoro değil de ordaki kaslar bir zaman sonra yıpranıyormuş ve geri dönüşü olmuyormuş. Büyük tuvaletini altına kacirabiliyorsun yani. Böyle risklere niye girerlerki anlamiyorm. Kocası bi sabah pis bi koku alınca anlar artik nerden ilk oldugunu
Ooooo onlar baksana bu işin profesörü olmuşlar. Maddeyi falan halletmislerdir bi şekildeİnsanlara yasak olan hep cazip geliyor. Belki de en büyğk şeytan insanın kendisi... Sadece inançla olduğunu sanıyorlar bazıları bazıları amaan bişey olmaz diyor bazzıları zevk için ne yapacaklarını şaşırıyor. Ama ilişkiden sonra çıkacak maddeler insanda zevk bırakır mı benim beynim almıyor
Bu soruyu cidden soruyor musunuz? Yoksa ah bir forum buldum girip cinsellik konusunda yazı yazıp ergenliğimi tatmin edeyim diye mi yazdınız bilmiyorum.Bugün sevgilimle anal ilişkiye giricektik girmeden önce ön sevişme yaparken anal deliğimi krem sürüp parmağıyla genişetiyordu gir çık yapıyodu ve çok hızlandı yanlışlıkla parmağı vajinama girdi hızlı bi şekilde 2 yada 3 cm girdi hemen baktık kan yoktu aradan 10 dakka sonra vajinama dokundum elime kan geldi ve kilodum da 2 3 damla kan vardı pembemsi bir renk ve vajinamın içi kanlıydı ama vajinam da hiç acı ağrı hiç birşey yoktu ben kızlık zarının zedelendiğini düşünüyorum ama yinede emin olamadım strese girdim yani bozulda o an kanamazmıydı sizce kızlığım bozulmuşmudur
Emi ne ayrıntılar yalnız ya kremlemeler gir çık yapmalarOoooo onlar baksana bu işin profesörü olmuşlar. Maddeyi falan halletmislerdir bi şekilde
Hak yolu varken ...... yolu niye??? Her bir ayrıntısı mide bulandırıcıEmi ne ayrıntılar yalnız ya kremlemeler gir çık yapmalaröncesinde lavman yapsalar bari