- 29 Nisan 2023
- 1
- -1
- 24
-
- Konu Sahibi sarelone200
Yastık mı?Merhaba,
2 gün önce yastık ile sürtünnerek mastürbasyon yaptım. Tualete gittiğimde peçeteme pembe kan lekesi geldi. Vajinam yanıyor şu an hala. Kan pembeden sonra kırmızıya döndü ve bu 2 gün devam etti. Sürtünerek bozulmuş olabilir mi aklım almıyor? İçine hiç bir şekilde bir şey sokmadım.
Ama kan artmış diyorTahriş olmuştur içine girmeden zarın bozulması imkansız
böyle bi şey mümkün değil rahat olunMerhaba,
2 gün önce yastık ile sürtünnerek mastürbasyon yaptım. Tualete gittiğimde peçeteme pembe kan lekesi geldi. Vajinam yanıyor şu an hala. Kan pembeden sonra kırmızıya döndü ve bu 2 gün devam etti. Sürtünerek bozulmuş olabilir mi aklım almıyor? İçine hiç bir şekilde bir şey sokmadım.
Adet olmuş olabilir insanlar neler neler yapıyor mast için yastıkla bozulacağını hiç zannetmiyorumAma kan artmış diyor
Ben de zannetmiyorum ama kişi adet olduğunu bilmez mi yaAdet olmuş olabilir insanlar neler neler yapıyor mast için yastıkla bozulacağını hiç zannetmiyorum
15 gün sonra gebelik testi yapmayı unutma. Yastığı da at yüksek sıcaklıkta yıkansın, millete kullandırtma pis pisMerhaba,