Kızlık zarım bozuldumu bu durumu yaşayan oldu mu?

sarelone200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
1
-1
24
Merhaba,

2 gün önce yastık ile sürtünnerek mastürbasyon yaptım. Tualete gittiğimde peçeteme pembe kan lekesi geldi. Vajinam yanıyor şu an hala. Kan pembeden sonra kırmızıya döndü ve bu 2 gün devam etti. Sürtünerek bozulmuş olabilir mi aklım almıyor? İçine hiç bir şekilde bir şey sokmadım.

Merhaba,

2 gün önce yastık ile sürtünnerek mastürbasyon yaptım. Tualete gittiğimde peçeteme pembe kan lekesi geldi. Vajinam yanıyor şu an hala. Kan pembeden sonra kırmızıya döndü ve bu 2 gün devam etti. Sürtünerek bozulmuş olabilir mi aklım almıyor? İçine hiç bir şekilde bir şey sokmadım.
Yastık mı?🥹

Kızlık zarı vajinadan 1.5-2 cm içeride olduğu için sürtünerek bozulması imkansızdır.

yastik mi pamuga neler yaptin da tahris ettin sayin yeni uye :KK53:

bir ara salata kasesi mevzusu vardi simdi de yastik neler yasiyorsunuz siz ya

benim kusum findik da ayak seviyor :KK53: hadi findigi anlarimda bu uyeleri anlamayacagim sanirim :KK53:

Merhaba,

böyle bi şey mümkün değil rahat olun

Merhaba,

15 gün sonra gebelik testi yapmayı unutma. Yastığı da at yüksek sıcaklıkta yıkansın, millete kullandırtma pis pis

X