kizlik zari

Hayat_123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
45
14
3
merhaba arkadaslasizden yardim istiyorum dun aksam abimle tartisdik ve benim alt bolgeme vurup durdu ve hemen tuvalette gittim bi kanama olmamisdi sonra bi kac dk sonra bidaha gittum hafif pembemsi bi kanamam geldi aonra kahverengi ydi aksamda kirmizi geldi ama adet olacagima emindim sabahdan hafiften karnim agrimaya baslamisdi sizce kizlik zarim patlamis olabilirmi ?

Sanmıyorum böyle bir şey olacağını adet kanamasidir büyük ıhtimal ama yinede bi dk gorun

Tabiki adet olmussun. Vurmayla zar mi yirtilir?
Ayrica abin nasil oraya vuruyo ya? Gerizekali mi?

malesef canim
ama allah razi olsun sizden icimi rahatlatdiniz sozlume yoksa nasil derdim

abin hastalık mı senin?
zihinsel engelli falan mı?
ancak o zaman kabul edilebilir.

sözlüymüşsün yaşın kaç senin? nasıl vuruyor sana hatta o bölgene.
küfrettirecek...

sneylul
yok abim hasta filan degil
kavga ettik iste ayagiyla vurunca korktum
sozlumedede soyledim korkma dedi birsey yokktur 20 yasindayim

Pembe kırmızı kahverengi en sonda yeşil kan geldiyse tamamdır hala kızsın korkma

bence senin kizlik zarim zedelenmismidir den ziyade dusunmen gereken daha buyuk bi sorun var o da hala bu yasta senin ozel bolgene vurabilen bi abin olmasi. sen de onun ozel bolgesine vuruyo musun da o sana boyle bisi yapabilme gucu goruyo kendinde??? vurmakla kizlik zari patlamaz orasi ayri ama sana bunu yapan bi abinin normal olduunu dusunmuorm olamazda. lutfen bu konunun kolayca kapanmasina izin verme ne demek ozel bolgene vurmak ya cocuk olsaniz anlarim bi derece ama bu kabul edilecek bisi diil gercekten okurken gozlerime inanamadim ilk defa umarim fake dir diyesim geldi

sneylul
yok abim hasta filan degil
kavga ettik iste ayagiyla vurunca korktum
sozlumedede soyledim korkma dedi birsey yokktur 20 yasindayim

kavganın bile bir adabı vardır. kavga kelimesi bile hoş değilken...
annenle konuş bu durumu.
sözlüne anlattın demek.. iyi mi kötü mü bilemedim ama.. onun tepkisi ne oldu? sadece bir şey olmamış mıdır? bu mudur yani.

hepinizi cok iyi anliyorum abimin
beni dovmesi hic
dogru birsey degil biliyorum ama abim
anneme soyledim abime cok
kizdi neredeyse dovecekti
cok ozur diledi benden agladi
sozlum abime cok ofkeliydi ama
turkiyede kaldigi icin birsey yapamiyordu yoksa hesap soracakti
kizlik zarima birsey olmafigi icin rabbime sukurler olsun ki cok mutluyum

fake d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…