kızlık zarı

ayseee222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
164
21
34
Kızlık zarı Muayenesi olduğumda doktor saat beş yönünde centik var kanamayabilir demişti doktor. Ben sonra başka bir doktora ikinci kez muayene oldum.ikinci muayenede cnm çok yandı ağrı oldum.ikinci doktor kızlık zarinda bir şey yok dedi.aklimda halen şüphe var.tekrar muayene olmaya da korkuyorum . Daha önce başına böyle bir durum yaşayan var mı ? Sizce hangisinin doğru olma ihtimali yüksek tekrar muayene olmalıyım mi ?

Gecen gun de boyle bi konu acmistin o gece ruyama girdi biliyo musun. Vajina ve kizlik zari gordum igrencti sekli kabus gibiydi korkuyla uyandim

Her baynın yapısı farklıdır.bende evlendiğimde kanama olmamıştı.çok tuhafıma gitmişti.kontrol için dr. Gittiğimde yırtılmadığını çok geride olduğunu soylemişri.iki dr. Gitmişin bence luzumu yok.yırtılmamıştır. Şüphe niçin? Kanama gelmdimi?

Kızlık zarina hala önem veriliyor ya ona yanıyorum.. bak ışte kızcağız hiç ilişkiye girmese bile ödü patlıyor sorun yaşayacak diye yazık..
Yavrum sen kendini biliyon mu?? Gerisi boş.. bu saçma beklentiler beni deli ediyor.. ah bu erkeklerde de erkeklik zarı olacaktııı görürdüm ben..

Kanama gelmedi.ben bekarim .birlikteligim olmadı . Korkum bir şey olduysa zara diye.aklimda şüphe var.iki doktor farklı şeyler dedi.tekrar gitmeye de korkuyorum. İkinci gittiğim de çok canım yanmisti.

Son düzenleme:
Lütfen bir fikir verin . Daha önce böyle bu durumla karsilasan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…