- Konu Sahibi laviniabtl
-
Arkadaslar kabızlık problemim vardı hep. Iki gün önce tualetimi yaparken zorlandım ve ıkindim. Vajinamdan kan geldi pembemsi. Kızlık zarım bozulmuş mudur ? Lütfen yardım edin
Arkadaslar kabızlık problemim vardı hep. Iki gün önce tualetimi yaparken zorlandım ve ıkindim. Vajinamdan kan geldi pembemsi. Kızlık zarım bozulmuş mudur ? Lütfen yardım edin
Gulebilirsin ama farklıydi.bugun doktora gittim ve anüs zarında zedeler olduğunu söyledi. Ve kendini fazla zorlarsan fazla baskı kızlık zarını da bozabilirmis bu yüzden bazı zarlar doğumda ikinmadan bozuluyormus
Geçmiş olsun kızlık zarinada baktimiDogumda ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun.. Devlet hasta hanesinde mi baktirdiniz.. Dış zorlamadan da yirtiliyorsa kotu olduEvet Doğumda. Bazı zarlar esnekmis onlar kadın bebeğini dogururken zorlama yüzünden yırtılirmis. Bazı zarlar ince olduğundan dış kuvvetten ve iç zorlama( ıkınma,zorlama, vb) yüzünden yırtılirmis. Şükür ki benimki zedelenmeymis
Evet Doğumda. Bazı zarlar esnekmis onlar kadın bebeğini dogururken zorlama yüzünden yırtılirmis. Bazı zarlar ince olduğundan dış kuvvetten ve iç zorlama( ıkınma,zorlama, vb) yüzünden yırtılirmis. Şükür ki benimki zedelenmeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?