• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

laviniabtl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
9
0
1
Bursa
Arkadaslar kabızlık problemim vardı hep. Iki gün önce tualetimi yaparken zorlandım ve ıkindim. Vajinamdan kan geldi pembemsi. Kızlık zarım bozulmuş mudur ? Lütfen yardım edin

Arkadaslar kabızlık problemim vardı hep. Iki gün önce tualetimi yaparken zorlandım ve ıkindim. Vajinamdan kan geldi pembemsi. Kızlık zarım bozulmuş mudur ? Lütfen yardım edin

yok canım ıkınınca bozulmaz o :))) :ssz:

Tabiki de hayiir dışardan bi güç uygulanmadığı surece içerden bi güç uygulasan da birşey olmaz :) o kan makatindan gelmiştir vajinadan geldi sanmissindir kabizken genelde olur bu durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kusura bakma ama güldüm :1:
Ikınınca bir an zarın şişip patladığı geldi de gözümün önüne :60:
Tövbe ya :27:
Olur mu hiç öyle şey öyle olsa memlekette bakire hatun kalmaz her kabız olan giderdi :52:

Gulebilirsin ama farklıydi.bugun doktora gittim ve anüs zarında zedeler olduğunu söyledi. Ve kendini fazla zorlarsan fazla baskı kızlık zarını da bozabilirmis bu yüzden bazı zarlar doğumda ikinmadan bozuluyormus

Evet Doğumda. Bazı zarlar esnekmis onlar kadın bebeğini dogururken zorlama yüzünden yırtılirmis. Bazı zarlar ince olduğundan dış kuvvetten ve iç zorlama( ıkınma,zorlama, vb) yüzünden yırtılirmis. Şükür ki benimki zedelenmeymis

Evet Doğumda. Bazı zarlar esnekmis onlar kadın bebeğini dogururken zorlama yüzünden yırtılirmis. Bazı zarlar ince olduğundan dış kuvvetten ve iç zorlama( ıkınma,zorlama, vb) yüzünden yırtılirmis. Şükür ki benimki zedelenmeymis
Geçmiş olsun.. Devlet hasta hanesinde mi baktirdiniz.. Dış zorlamadan da yirtiliyorsa kotu oldu

Bence bi mantik hatasi var.neyse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler. Mantık hatası var mı bilmiyorum bu konu hakkında bilgim yoktu o yüzden doktora gittim. Sizede tavsiye ederim zarınız in özelliklerini ogrenirsiniz

Back