Kızlık zarı

Zarin yirtilip yirtilmadigini kendimiz anlayamayiz ancakcne tur zara sahip oldugumuzu azcok anlayabiliriz

Normal zardir o zaman. Yirtik varmi diye supheleniosan doktora gitmelisin ama uyarida bulunarak sonucda doktor alttan muayene edio

Kızlık zarını görebiliriz bunu yorumla ya biliriz fakat yırtık olup olmadığını anlamak pekte mümkün değil o deliğe ikinarak bakarsan deligin büyüdüğünü göreceksin... Hayırdır suphen ne sende bendensin... Vajina girisinin sekli bize kızlık zarının yapısı hakkında bilgi verir yani içersinde hakkında..

Son düzenleme:
Tam olarak ne yaptın ne yasadnsa qaçıkça anlat canm bu konunun uzmanı oldum arastirmakta n

Tam olarak ne yaptın ne yasadnsa qaçıkça anlat canm bu konunun uzmanı oldum arastirmakta n

Küçükken düşmüştüm ve çok kan gelmişti Küçük yerdeki jinekologlara güvenmiyorum Ankara'ya felan gideyim uzman birine dedim Okudukça korktum Orda da işi ticarete dökmüşler Zaten doktora gitmeye bile çok korkuyorum Napayım bilmiyorum

Tam olarak nasıl düstun sert dustunmu bacak aranami geldi küçükken o zamanlar adet görüyor muydun canm

Son düzenleme:
Kızlık zarına bakarak kendimiz anlamamız mümkün mü

kızlık zarı ıc kısımda ıcıne bısı gırmedıkce kanama ve yırtılma olma olasıgı benım bıldıgım doktorum yok dedı
bunu en ıyı doktor bılebılır ne dersen de
özelde ıyı bır doktora git ank hrs klınık gürgan var yada magnet fılan var orda baktır

ozel klınıkler 150/200 tl asya bakmaz

Para mühim değil ama çoktandır araştırıyorum bu durumdaki Biçok insan zar ameliyatı yaptırmak zorunda kalmış Kime güvenecem şaşırdım Doğruyu söyleyecek derdi para olmayan bi doktor lazım

Para mühim değil ama çoktandır araştırıyorum bu durumdaki Biçok insan zar ameliyatı yaptırmak zorunda kalmış Kime güvenecem şaşırdım Doğruyu söyleyecek derdi para olmayan bi doktor lazım

tandoganda magnet tıp merkezı var ya da hrs var cınnah caddesınde oneırırım orayı ssk dan gırıs yaptırıp magnette baktırın doktorlar ıyı 15 tl fark odeyıp bakıyorlar

durumu annatın

Anladım canm biliyorum insanin içini kemiriyor budurum bende buna benzer birşeyler yaşadım. Ve hala muayene olmadım banada ara bir geliyorlar iste. Aynayla bile baktım senin gibi muayene olursan haber ver

Kizlar korkmayin muayene korkulu bir sey degil disardan doktor bakiyor ban resmini bile gosterdi yuvarlak kismin kenarlarindan yirtiliyormus anlayabilirseniz bakin derim

Kizlar korkmayin muayene korkulu bir sey degil disardan doktor bakiyor ban resmini bile gosterdi yuvarlak kismin kenarlarindan yirtiliyormus anlayabilirseniz bakin derim
Sen muayenemi oldunki canım.. Ben aynadan baktım biraz açıklık var ve yuvarlak kenarlarda minik minik tirtiklar var yirtilmismi oluyor yani ve herkes doktorlar 2 cm içerde oluyor o zaman bu nasıl oluuyoor

Sen muayenemi oldunki canım.. Ben aynadan baktım biraz açıklık var ve yuvarlak kenarlarda minik minik tirtiklar var yirtilmismi oluyor yani ve herkes doktorlar 2 cm içerde oluyor o zaman bu nasıl oluuyoor
Evet oldum ama oval seklinde kenarlari yumusak bi doku kenarlardan yirtiliyor dedi canim doktor korkmayin gidin ya kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…