Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak ne yaptın ne yasadnsa qaçıkça anlat canm bu konunun uzmanı oldum arastirmakta n
Küçükken düşmüştüm ve çok kan gelmişti Küçük yerdeki jinekologlara güvenmiyorum Ankara'ya felan gideyim uzman birine dedim Okudukça korktum Orda da işi ticarete dökmüşler Zaten doktora gitmeye bile çok korkuyorum Napayım bilmiyorum
Tam olarak nasıl düstun sert dustunmu bacak aranami geldi küçükken o zamanlar adet görüyor muydun canm
Kızlık zarına bakarak kendimiz anlamamız mümkün mü
kızlık zarı ıc kısımda ıcıne bısı gırmedıkce kanama ve yırtılma olma olasıgı benım bıldıgım doktorum yok dedı
bunu en ıyı doktor bılebılır ne dersen de
özelde ıyı bır doktora git ank hrs klınık gürgan var yada magnet fılan var orda baktır
ozel klınıkler 150/200 tl asya bakmaz
Para mühim değil ama çoktandır araştırıyorum bu durumdaki Biçok insan zar ameliyatı yaptırmak zorunda kalmış Kime güvenecem şaşırdım Doğruyu söyleyecek derdi para olmayan bi doktor lazım
tandoganda magnet tıp merkezı var ya da hrs var cınnah caddesınde oneırırım orayı ssk dan gırıs yaptırıp magnette baktırın doktorlar ıyı 15 tl fark odeyıp bakıyorlar
durumu annatın
Sen muayenemi oldunki canım.. Ben aynadan baktım biraz açıklık var ve yuvarlak kenarlarda minik minik tirtiklar var yirtilmismi oluyor yani ve herkes doktorlar 2 cm içerde oluyor o zaman bu nasıl oluuyoorKizlar korkmayin muayene korkulu bir sey degil disardan doktor bakiyor ban resmini bile gosterdi yuvarlak kismin kenarlarindan yirtiliyormus anlayabilirseniz bakin derim
Evet oldum ama oval seklinde kenarlari yumusak bi doku kenarlardan yirtiliyor dedi canim doktor korkmayin gidin ya kurtulunSen muayenemi oldunki canım.. Ben aynadan baktım biraz açıklık var ve yuvarlak kenarlarda minik minik tirtiklar var yirtilmismi oluyor yani ve herkes doktorlar 2 cm içerde oluyor o zaman bu nasıl oluuyoor
Gitmek istiyorum ama öğrenciyim ailemede anlatamam.. O yüzden biraz para biriktirmem lazım canm.Evet oldum ama oval seklinde kenarlari yumusak bi doku kenarlardan yirtiliyor dedi canim doktor korkmayin gidin ya kurtulun
Anladim canim bir sorun yoktur insallah sen de mi dustunGitmek istiyorum ama öğrenciyim ailemede anlatamam.. O yüzden biraz para biriktirmem lazım canm.