- 20 Ekim 2009
- 4.434
- 4.964
- 723
Sakin ol sakin..
Bu gibi konular doğru veya yanlış hiç farketmez. Ama hala yargılanmasına bende anlam veremiyorum..
asıl size ne oluyor yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu söylüyorum. kadın erkegemi dicekti en dogru bir sekilde arkadasa söylüyorum kızlık zarı bozulduysa sonucuna katlanacak yani. birsey yapmadan önce sonucunu düşünmek lazım biraz. bu önemli birsey. oyun oynanmıyor burada. kendinize gelin.
Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Normalde dar pantolon giydiğimde oturup kalkarken orada bir engelin varlığını hissederdim ancak artık hissetmiyorum.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?
Anlattıgın kadarıyla o leke, kızlık zarının bozulduğunu gösterir, ama bunu öğrenmenin en kesin yolu, jinekolojik muaynedir...
Normalde hiç bir bayan kızlık zarını hissedemez bu ancak cinsel ilişki sırasında belli olur...
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Normalde dar pantolon giydiğimde oturup kalkarken orada bir engelin varlığını hissederdim ancak artık hissetmiyorum.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?
Engelin varlığını nasıl hissedebiliyosun ki, anlamadım :44:
Tam birleşme olmadıysa bişey olacağını zannetmiyorum :26:
Psikolojik olarak farklılık hissettiğimi düşünüyorum.
Kesinlikle başka türlüsü mümkün değil zaten
Muhtemelen tamamen olmasa da ciddi zedelenme durumu var
Psikolojik olarak etkilenmen tam olarak hazır hissetmediğinden olabilir
Bunu değerlendir kendi içinde
Aynen öyle.Hazır hissetmeme durumları vs...
Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Normalde dar pantolon giydiğimde oturup kalkarken orada bir engelin varlığını hissederdim ancak artık hissetmiyorum.Böyle bir şey mümkün olmamalı.Sanırım psikolojik.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?
daha evlenmeden nasıl böyle birsey yapmaya kalkıyorsunuz birşey olduysada sonucuna katlanırsın artık.
olurmu hiç onlar gibiler olmasa millette namusmu kalır
zar konusunda uzman değilim ama sen gerçekmisin konuların gerçekmi bunu merak ediyorum
inşallah fakesindir diğer konun da çok saçmaydı ve bu senin zaten ilk ilişikn değilki gitmiştir o zar okadar kurcalanmaya gitmiştir
Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?