• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

evlenmeden neden yaptığın vs beni ilgilendirmez merak da etmiyorum ancak güvenmiyorum bu yüzden rahat değilim dediğin bir adamla zarının yırtılması gibi bir kaygı taşıyorken neden birlikte olmaya kalkarsın işte bunu anlamıyorum?

yani o zar yırtılmasa sen bakire mi kalıyorsun.. bunu aşktan yapıyorsan arkasında dur madem birlikte oluyorum mutluyum de.. olay herşeyi yaşayıp zarın kalması mı...

ben de böyle kadınları anlamıyorum.

Son düzenleme:
asıl size ne oluyor yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu söylüyorum. kadın erkegemi dicekti en dogru bir sekilde arkadasa söylüyorum kızlık zarı bozulduysa sonucuna katlanacak yani. birsey yapmadan önce sonucunu düşünmek lazım biraz. bu önemli birsey. oyun oynanmıyor burada. kendinize gelin.

katlanıyodur zaten senden bişey istediği yok:ssz:

evet zar bu hayattaki en önemli değerimiz:51: herkes kendi namusuyla ilgilensin bırakın bu işleri

Engel hissetmen tamamen psikolojiktir diye düşünüyorum. Kızlık zarı incecik bişey zaten hissedilmez.

İlgi gösterip YARGILAMADAN cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Ben de psikolojik olduğunu ve yeni yeni dikkatimi çekmeye başladığını düşünüyorum.

Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Normalde dar pantolon giydiğimde oturup kalkarken orada bir engelin varlığını hissederdim ancak artık hissetmiyorum.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?

Anlattıgın kadarıyla o leke, kızlık zarının bozulduğunu gösterir, ama bunu öğrenmenin en kesin yolu, jinekolojik muaynedir...
Normalde hiç bir bayan kızlık zarını hissedemez bu ancak cinsel ilişki sırasında belli olur...
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Anlattıgın kadarıyla o leke, kızlık zarının bozulduğunu gösterir, ama bunu öğrenmenin en kesin yolu, jinekolojik muaynedir...
Normalde hiç bir bayan kızlık zarını hissedemez bu ancak cinsel ilişki sırasında belli olur...
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Çok teşekkür ederim.

Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Normalde dar pantolon giydiğimde oturup kalkarken orada bir engelin varlığını hissederdim ancak artık hissetmiyorum.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?

Engelin varlığını nasıl hissedebiliyosun ki, anlamadım :44:
Tam birleşme olmadıysa bişey olacağını zannetmiyorum :26:

Psikolojik olarak farklılık hissettiğimi düşünüyorum.

Kesinlikle başka türlüsü mümkün değil zaten
Muhtemelen tamamen olmasa da ciddi zedelenme durumu var
Psikolojik olarak etkilenmen tam olarak hazır hissetmediğinden olabilir
Bunu değerlendir kendi içinde

Aynen öyle.Hazır hissetmeme durumları vs... :17:

Bu tamamen senin kararın olmalı
Hazır hissetmediğin hiç birşeyi yaşama zaten
Bu konuda istemeden ve psikolojik ve fizyolojik olarak hazır olmadan atılan her adım
Yük olur sonradan

Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Normalde dar pantolon giydiğimde oturup kalkarken orada bir engelin varlığını hissederdim ancak artık hissetmiyorum.Böyle bir şey mümkün olmamalı.Sanırım psikolojik.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?

yırtılma olmamıstır ,acık renkse gelen sıvı, et parcası halen oraya yapısık mantıken soyledıklerınız buysa bakiresiniz

daha evlenmeden nasıl böyle birsey yapmaya kalkıyorsunuz birşey olduysada sonucuna katlanırsın artık:20:.

Hesap sormak size mi düştü? Size ne? Sizin için yanlış olabilir ama belki arkadaş için normal bir şeydir bu. Zaten 'Pişmanım, ne yapmam gerekiyor' vs gibisinden bir şey de söylememiş ki. Günahsa yaşayana günah. İnsanlar sırf sizin gibi dar görüşlüler yüzünden yaşamak istediği şeylerin neredeyse hiç birisini yaşayamıyor. Bu sadece cinsellik anlamında değil. Şort giyer 'Aa giyilir mi o sen kocaman kız oldun' Arkadaşında kalacak olur 'O evde genç oğlan var' vs daha sayılacak o kadar çok şey var ki. Siz başkalarını yargılaman önce kendinize bakın. Siz kendinizden sorumlusunuz. Başkalarını kınamadan önce bir düşünün. Evladınız var sizinde. Öyle bir şey yapsa evlatlıktan red mi edeceksiniz? Öldürecek misiniz?

Konu sahibi arkadaşa gelince; Ben ne nasıl olur bilmiyorum. Benim biriyle ilişkim olmadı. Orada bahsettiniğiz gibi bir şey hissetmiyorum. Rahatsızlık veren bir şey yok. Psikolojiktir büyük ihtimalle.

zar konusunda uzman değilim ama sen gerçekmisin konuların gerçekmi bunu merak ediyorum:ssz:

inşallah fakesindir diğer konun da çok saçmaydı ve bu senin zaten ilk ilişikn değilki gitmiştir o zar okadar kurcalanmaya gitmiştir:51:

helalllllllllllllllllllllllllllllllll :1::1::1::1:

nasıl bır engel ya nasıl varlığını hissetmek ya bu nasıl iştir arkadaş ben anlamadım. zar ne demek bılıyorsunuz değil mı ıncecık bır sey bu nasıl engel olabılır bu nasıl hıssedıulır.... pişmansan ızın vermeyecktın bence eğer verdıysende sende ıstıyordun tabu olmamalı böyle şeyler insanın beynı bakire olmalı. ruhu bakire olmalı

Çok ilginç hem güvenmiyorsun hem belli sınıra kadar iznin var ?

Bişey olduğunu sanmıyorum belki yırtılma olabilir en iyisi dr kontrolü için rahat eder

Lütfen hanımlar yargılamayalım her koyun kendi bacağından asılır herkes günahını kendi alır götürür.
ben de aynı şeyi yaşadım çocuğum bile var !
Canım soruna gelicek a engel den kastın nedir anlamadım fakat bu olaydan sonra o tarafta bi boşluk hissedersen sanki için hava giriyormuş gibi hissedersen
bakireliğin bozulmuştur (sadece örnek)
Kanı gördüysen bil ki yine bakireliğin bozulmuştur.

Partnerimle ilişkiye girerken bakire olduğum için ve kendisine yeteri kadar güvenemediğim için rahat olamıyorum.Ancak son görüşmemizde kendisi vajinayı bir miktar zorladı ve kalktığımda yatakta açık pembe leke vardı.Sizce tam yırtılma olmuş mudur?

bakiresiniz fikrimce

Back