kızlık zarı

emsalsi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
9
0
6
34
İzmir
Merhaba, bundan bi kac ay once adetliyken kipaya gittim o kadar cok kanamam olmus pantalonuma falan gecmis ki yuruyemiyodm cafeye girdim pedi degistrmek icin peceteyle geniatal bolgemi temizledm bi kac kez sil sil bitmiyodu en sonda silerken baya bastirdm ve isaret parmagm sanki vajinaya cok az bi sekilde girmis gibi hissettim en fazla tırnagımn bittigi yere kadar girmistir tam emin degilim gerci.. Ama hep icimde bi vesvese ... Hic bi acı falan hissetmedim doktora da gitsem doktor bozulmus dese ne yaparm bilmiyorm hic. İnternetten kızlık zarlarina falan cok baktm ama anlayamdm kendme aynayla da baktm o giriste arkaya dogru damak gbi bsy var beyaz gbi iyice acinca icerde beyaz bi deri gbi bsey var tabi ortasnda delik var mi blmyrm grckten o kadar kotuym ki cevrem kizlk zarini cok onemser ailem falan lutfen yardmci olun bana bozulmus mudr

O kadarla zar kanaması olabileceğini düşünmüyorum. Çok rahatsızsanız bir doktora gidebilirsiniz.

Ben bekarken de buna benzer bir şey olmuştu ama hiçbir sıkıntı yaşamadım sıkıntı mı orası tartışılır da bu kadar bozuyorsa moralini doktora gitmekten başka çaren yok biz burdan göremeyiz bilemeyiz ki ama anlattığın yolla imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…