• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı...

prensesimben

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
148
29
318
kızlar az önce bi arkadaşımla konuştum nişanlısıyla birlikte olmuşlar,ve 4 saat kadar zaman geçtikten sonra aşırı derecede kanaması olmuş bardaktan boşalırcasına.hemen hastane gitmişler durdurmak için ameliyata almışlar.darlık olduğu için böyle bir şey olmuş ve bunun tedaviyle genişletilmesi gerekiyomuş.ben ilk defa böyle bişey duydum içimiz rahatlasın diye bi girip araştırmak istedim var mı acaba bu konuda herhangi bi bilgisi olan...evlendikten sonra tedaviye gitmeyi düşünüyo bu durum ilerde büyük bi sorun olur mu acaba...şimdiden teşekkür ederim...

tedaviyle genisletilmesi gerektigini ilk defa duuuyorum ama ilk gece kanamasi cok olani duydum....

Valla herkeste degisik demekki benimki iki uc damla toplasan cikmazdi oda ic camasirima bulasmisti milletinki şakır şakir ohh masallah bide bu genisletmeyi ilk defa duyuyorum

Kızlık zarının çok dar olduğu durumlarda operasyon ile açıldığı doğru, fakat bana ilginç gelen kızlık zarının bozulduktan sonra açılma yapacakları. Zaten bozulmuş bir şeyi neden açmaya çalışıyorlar? Kaldı ki çok dar kızlık zarlarının ilişki ile bozulması mümkün değildir ilişkiye izin vermez, acısı fazla olduğundan.

Bendede oyle birsey oldu ama ilk gece degil sonraki haftalarda ikinci haftada falan aci falanda yokdu anlamda veremedim doktor a da gitmedim birsey cikmadi simdi cok sukur yaklasik iki yil olcak.. Normal diye okumustum bende

Bendede oyle birsey oldu ama ilk gece degil sonraki haftalarda ikinci haftada falan aci falanda yokdu anlamda veremedim doktor a da gitmedim birsey cikmadi simdi cok sukur yaklasik iki yil olcak.. Normal diye okumustum bende
evet enteresandır ki yaparken hiç bi şekilde acı duymamamış...4 sefer de falan yaptıktan sonra bi kaça saat geçmiş başlamış kanama...ama durmadan saatlerce devam etmiş mecburen ameliyata almışlar....

Back