kiz ilk basta erkek arkadasim yazmiyordu sadece arkadasim parmagiyla zorlamis filan yaziyordu bende bu yorumu yaptim sonradan eklendi erkek arkadasinin parmagi oldugu
bu gecenin hit'isin:)))))))))
hala gülüyorum ben yaaaaa:)))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz ilk basta erkek arkadasim yazmiyordu sadece arkadasim parmagiyla zorlamis filan yaziyordu bende bu yorumu yaptim sonradan eklendi erkek arkadasinin parmagi oldugu
Sen çok yaşa emi
sonradan eklenmedı yorumunu sonradan gordum yoksa ne derdim olacak allah askına benımle ılgılı bır konu bıle degılken merak ettıgı ıcın konu actık
genemı aynı hıkaye parmagıyla oynamısta kan gelmısmıs uzerınde camasır varken hemıdene kızlık zarıymıs be bız 3 ay ugrastık yırtmak ıcın adam bır parmak hareketıyle esofman uzerınden halletmıs ıse bak sen
ben olsaydım arkadasımı soylemezdım ayrıca yapmam öyle birsey . bu kadar fesat olmanın alemi yok bir çözüm bulmaya çalısıyor yardım olarakda doktordan once size yazdık farkındaysnız yenı üyelik ,ınsanların hayatlarıyl dalga gecmeye kımsenn hakkı yok sizinde . Burası paylasım topıgı oldugu ıçin yardımınza ıhtıyacı oldugu ıcın yazdık doktora gıtmesi imkansız oldugu için gülüncek bır durum yok
kapanırsa kapansın . yazmamıs sayın .
kapanırsa kapansın . yazmamıs sayın .