Kızlık zarı

Arkadaşlar ben evlendikten yaklaşık 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk başlarda çok korktum.Hatta doktora gittim acaba zarım kalın mı diye.Doktor zarın normal olduğunu söyledi...Neyse yaklaşık 1 aydır ilişkiye giriyoruz ancak kanama olmadı.Kanamanın olup olmaması bizim için sorun değil ancak zar yırtılmadı diye düşünüorum çünkü eşim ilk girdiği zaman ağrı oluyor..Sonrasında ağrı yok.Ama bazen çok ağrım oluyor ve eşim geri çekilmek zorunda kalıyor....Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar ben evlendikten yaklaşık 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk başlarda çok korktum.Hatta doktora gittim acaba zarım kalın mı diye.Doktor zarın normal olduğunu söyledi...Neyse yaklaşık 1 aydır ilişkiye giriyoruz ancak kanama olmadı.Kanamanın olup olmaması bizim için sorun değil ancak zar yırtılmadı diye düşünüorum çünkü eşim ilk girdiği zaman ağrı oluyor..Sonrasında ağrı yok.Ama bazen çok ağrım oluyor ve eşim geri çekilmek zorunda kalıyor....Yardımcı olursanız sevinirim

canım illa her ilişkide kan gelecek diye bir kaide yok
kendini girişte kasıyorsan ağrı başta ondan olabilir diye düşünüyorum
ama genede içim rahat etsin diyorsan bir doktora görün derim
bence kasmandan kaynaklanan bir ağrı bu
kendini kasmassan biraz rahat bırakırsan normal olacaktır

bende de aynı sorun oldu evlendikten 2 ay sonra tam anlamıyla ilişki oldu çünkü çok acı çektim kızlık zarımda yırtılmadı şu an hala acıyor 3 senelik evliyim. opersayonla kızlık zarını aldırmak gerekiyor bu durumlarda ama ben buna cesaret edemedim.

arkadaşlar ilk girişte ıkının burundan nefes alıp ağızdan verin bakın herşey kolaylaşacak.sürekli küçük tuvaletinizi yapar gibi olsun vajiniz.yinede ağrı geçmiyorsa bi doktora gözükün

esnek zar diye birşey yok mu?? doktorların öylesine söyledikleri birşey mi?
ben doktora muayene oldugumda kızlık zarımın esnek olduğunu söylemişti, yalan mı soyledi şimdi:))

esnek olabiliyor. yalan değil tabi ki. çok tanıdığım var bu şekilde olan. ama doğru sözcük esnek değilde geniş demeliyiz belki. çünkü vajina girişinde kanalın çeperlerine bağlı kanalı daraltan bi yapı kızlık zarı. ve ortasında bir delik var adet kanının geldiği. bu ortadaki deliğin büyüklüğü kimisinde toplu iğne başı kadar oluyor kimisinde de nohut büyüklüğünde olabiliyor. penisin uzunluğuna değil çapına bağlı olarak da ya acı hissediliyor ve yırtılıyor yada yırtılmıyor ve kanamıyor. durum bu.

Back