Kızlık zarı

gülüm 15 sene değil 15 ay yani 1 sene 3 ay..
ilişkimiz güzel geçiyor fakat şu bacak açma olyına gerçekten takıldım hatta dün gece de denedik bacaklarımı açınca titriyor bacaklarım.. ama hafif açmayla yada pozisyon değiştirerek hiç bişey olmuyo titremiyorum.eşimde şöyle istiyor bacaklarımı onun omuzlarına kadar yükseltmemi ve 360 derece açmamı ben bu durumdan hiç mi hiç zevk almıyorum ter basıyo sinir oluyorum:84:

kendinizi rahat bırakmazsanız cinsel ilişkiye konsantre olamaz ve zevk alamazsınız.
kendinizi tamamen rahat bırakın, sadece içgüdülerinize ve arzularınıza kulak verin ve içinizden geldiği gibi davranın.

Canım asıl bacaklarını kapattıgın zaman acı hissetmen gerek cünkü cok dar oluyor öyle acarsan hıc acımaz dene bak gör

ben olsam eşime neden bacaklarımı açmam konusunda ısrar ettiğini sorardım ve ona neden bacaklarımı açmak istemediğimi anlatırdım. sonuçta evlisiniz aranızda böyle şeyleri konuşabiliyo olmanız gerekir. ayrıca bacaklarınız kapalı olsada açık olsada acı hissedecek olsaydınız hissederdiniz bunun kesinlikle bacak açıp açmamakla ilgisi yok. rahat olun yani.

insanların doğasında rahatlık denen bi kavram vardır bacakların kapalıyken zaten nasıl yaptınız ben hala anlamış değilim hadi 1 oldu 2 oldu sen istemesende eşin istesede sen refkleks olarak açacaksın bi ilişki yaşayıp o mertebe erişmişsin acı çekmemişsin bacak açarsam acır mı diosun ..
kac derece acılması gerektiğini de yazmıssın
saka gibi..

sana ne oluyo yargılıyosun şaka gibi diyerekten bi de.profilinde bekar yazıyo evlen de görelim senin ne gibi sıkıntıların olacak şimdi bekara koca boşamak kolay deyimi vardır ya sende o gibisin yani sende çokkkkkk şaka birisin.

tatlım o titreme psikolojik bişi birazda kaslarla alakalı sen titrediğin anda eşine dur de ve derin derin nefes al 3 yada 4 nefes devam etmesini söyle biraz düzelir..
Bide vucut o pozisyona alışık değilse titrer tabiki birden bire bacak kasların zorlanıyo bunu önlemek için ve sevişirken daha aktif olmak için seks yapmadığın zamanlardada ısınma hareketleri felan yap o pozisyonları yalnızkende dene kaslar gevşer sende hiç bir pozisyonda bunalmazsın..
Erkekler ilişkide aktif kadını çok severler, fantazilere açık ol, gözü hiç kimseyi hiç birşeyi görmez, bir dediğini iki etmez ayrıca yasak konulmasını sevmezler..

bacaklar kapalı iken nasıl oluyor pek anlamadım.canım sende aşağı doğru bakma başka şeyler düşün.ayrıca ilk defa yapmıyorsun ki 15 ay olmuş artık senin alışman gerekir.haydar dümenden duymuşdum bir programda kimsi cinselliği 3 ayda öğrenir kimisi 3 yılda öğrenir demişti:)demeki kişiden kişiye değişiyor

kızlar yüksek tepeli kızlık zarı hakkında bilgisi olan var mı? az önce kadın doğumcudan geldim içi normal ama kenarları yüksek tepeli dedi..bu ilişki sırasında acı verir mi

canım sen acıya takılmışsın.ilişkiye girdiğine göre acı olmuyor demek ki

olumlu yorumlar yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.bacaklarını aç orası dar oluyor dediniz ve ben bunu yaptım gerçekten bilgili arkadaşların sözüne güvenerekten.ne bilim kapalıyken daha az açıcak sanırdım o da şöyle gelişdi eşimin pe...ni ilk gördüğümde çok kalın geldi bana o günden bu yana korkularım oldu ve şimdi anladım ki bu korkular gereksizmiş vajina genişleyen biyermiş.

bi de bi hastalık yüzünden jinekolojik muayeneye gitmişdim keşke oraya gitmez olsaydım hastane değildi tıp merkeziydi jinekolojik muayene için gidecek bayanlara özellikle hastaneye gitmelerini öneririm.neyse o tıp merkezindeki doktor bana kızlığın duruyor dedi şaşırdım çünkü ben ilişki yaşıyordum olması imkansızdı sen vajinismussun dedi bana o kelimeyi bile duymak bir bayan için kendini ilişki sırasında özellikle kapatmayı sağlıyor bacak konusunda.neyse eve geldim eşimle birlikte oldum ben nasıl korkuyorum onun aç rahat ol demesini duymuyorum hep o doktorun dediği geliyor aklınıza.
başka bi doktora gitdim bu sefer özel hastaneye doktor çok iyiydi muayene oldum oda kızlık zarın duruyor yapsı nasıl dedim normal dedi ama sen vajinismus değilsin vajinismus olanlar kontrolde bile rahat olamazlar dedi içimi çok rahatlattı.arkadaşlar doktorun bi lafı beni güçlendirdi.bacaklarımı açmıyorum diye bi de jel verdi.ben o güvenle eve geldim akşam birlikte olduk bu sefer açtım yırtılmayan zarım yırtılsın ne olacaksa olsun diye çünkü kendime güvenim gelmişdi.neyse ben kan bekliyorum kan gelmedi eşime biraz daha hızlı yap tamamen yırtılsın zar dedim ve hızlı davrandı.sonra benimki esnekmiş heralde deim eşime.şimdi çok gülüyorum esnek kızlık zarım varmış.şimdiye kadar açmıyordum diye rahatmış diye.size bi sorum olacak esnek kızlık zarına sahip bayanlar; muayenede normal zar gibi mi gözüküyor acaba.

Bacakları açmayıp kapatarak ilişki nasıl oluyor peki
Benim de zarım ilk gecede bozulmadı...
Ama ikinci, üçüncü ve dördüncü ilişkide kanamam oldu ve bozuldu...
Acımaz merak etme açıver...

Bacakları açmayıp kapatarak ilişki nasıl oluyor peki
Benim de zarım ilk gecede bozulmadı...
Ama ikinci, üçüncü ve dördüncü ilişkide kanamam oldu ve bozuldu...
Acımaz merak etme açıver...

arkadaşım yukardaki yazımı okumadan yazdın heralde açtım kurtuldum artık..sadece şunu sormak istiyorum esnek kızlık zarı muayenede normal gibi mi gözükür

aaa konu çok ilginç arkadaşlar yapmayın kızlık zarını ne biliyorsunuz berlin duvarımı o zaten kendinden delik bir yer adet kanamamızda o delikten akar bacaklarını açmadan yırtılmayan bişe açınca nasıl yırtılsın demekki esnekmiş ve hazırda olmuşsun kanama olmamış ilkdeğil 10yıllıkevlli kadın bile kendinikassa kanama olur çünkü sonuçta canlıdamarlı yer etmeyin yaaa doktorda süpermişvalla ilişkiyaşamışbirinene teşisi koymus hem bir şey daha bacaklarını açmadanilişki yaşamanda süper çünkü o pozisyonda vajen en dar halini alır geçmiş olsun bu arada

arkadaşım yukardaki yazımı okumadan yazdın heralde açtım kurtuldum artık..sadece şunu sormak istiyorum esnek kızlık zarı muayenede normal gibi mi gözükür

Sonradan okudum da bacak açmadan ilişki nasıl oluyor onu hala anlamış değilim...
Ben esnek kızlık zarı diye birşeyin olmadığını duymuştum o yüzden bilemiyorum...

Sonradan okudum da bacak açmadan ilişki nasıl oluyor onu hala anlamış değilim...
Ben esnek kızlık zarı diye birşeyin olmadığını duymuştum o yüzden bilemiyorum...

Aaa esnek kızlık zarını duymadın mı gerçekten..Doğuda kızlar en çok bu yüzden katlediliyorlar\suçlanıyorlar.

Aaa esnek kızlık zarını duymadın mı gerçekten..Doğuda kızlar en çok bu yüzden katlediliyorlar\suçlanıyorlar.

Duymadım değil duydum...
Ama dr öyle birşey yok demişti...
Kişinin eşi bu konuda katı ise bakire olmayan ya da doğuştan zarı olmayanlara bunu söylediklerini söyledi...
Ayrıca benim eşim de doğulu. İlk gece kanamam olmadı ve katledilmedim :)
Gerçi sonrasında kanamam oldu...

cevabın için çok teşekkür ederim.bazı forumlarda doktorlar kızlık zarının kendi kendine görülemeyeceği yazmışlar. vajina girişi ile kızlık zarı aynı yermi oluyor? çok afedersiniz genital temizlik yaparken bacaklarımı açtığımda ayna ile baktığımda çok rahat bir şekilde idrar çıkış yerini görebiliyorum bu anormal bir durummu herkes bu kadar rahat görebilirmi?bende bir anormallik mi var?idrar deliğinin altında bir açıklık var ıkınınca açılıyor burası vajina girişimi oluyor yoksa kızlık zarımı?bilgisi olan varsa ne olur yazsın.

slm canım. evet dediğin yer vajina girişi. zaten kızlık zarı da vajinanın girişinde bulunuyor. kızlık zarının tipleri var, belki internette görmüşsündür.çoğu kızda halka şeklinde oluyor, o yüzden baktığın zaman tam bir zar şeklibnde görünmüyor, vajina girişini çevreliyor. yani pek anlaşılmıyor idrar çıkış yerini görmen de normal, hiç sorun yok.

aynen katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…