hakikaten enteresan bir bakış açınız var anlamak hayli zor.
15 yıldır devam eden düzenli(!) bir cinsel hayattan bahsediyorsunuz.
Ama bacak açma noktasında takılıp kalmışsınız.
ayrıca 15 senedir bu faaliyeti bu şekilde nasıl başardığınız da ayrı bir merak konusu.
size yardımcı olmayı isterdim ama şu durumda imkansız gözüküyor.
gülüm 15 sene değil 15 ay yani 1 sene 3 ay..
ilişkimiz güzel geçiyor fakat şu bacak açma olyına gerçekten takıldım hatta dün gece de denedik bacaklarımı açınca titriyor bacaklarım.. ama hafif açmayla yada pozisyon değiştirerek hiç bişey olmuyo titremiyorum.eşimde şöyle istiyor bacaklarımı onun omuzlarına kadar yükseltmemi ve 360 derece açmamı ben bu durumdan hiç mi hiç zevk almıyorum ter basıyo sinir oluyorum:84:
insanların doğasında rahatlık denen bi kavram vardır bacakların kapalıyken zaten nasıl yaptınız ben hala anlamış değilim hadi 1 oldu 2 oldu sen istemesende eşin istesede sen refkleks olarak açacaksın bi ilişki yaşayıp o mertebe erişmişsin acı çekmemişsin bacak açarsam acır mı diosun ..
kac derece acılması gerektiğini de yazmıssın
saka gibi..
gülüm 15 sene değil 15 ay yani 1 sene 3 ay..
ilişkimiz güzel geçiyor fakat şu bacak açma olyına gerçekten takıldım hatta dün gece de denedik bacaklarımı açınca titriyor bacaklarım.. ama hafif açmayla yada pozisyon değiştirerek hiç bişey olmuyo titremiyorum.eşimde şöyle istiyor bacaklarımı onun omuzlarına kadar yükseltmemi ve 360 derece açmamı ben bu durumdan hiç mi hiç zevk almıyorum ter basıyo sinir oluyorum:84:
kızlar yüksek tepeli kızlık zarı hakkında bilgisi olan var mı? az önce kadın doğumcudan geldim içi normal ama kenarları yüksek tepeli dedi..bu ilişki sırasında acı verir mi
Bacakları açmayıp kapatarak ilişki nasıl oluyor peki
Benim de zarım ilk gecede bozulmadı...
Ama ikinci, üçüncü ve dördüncü ilişkide kanamam oldu ve bozuldu...
Acımaz merak etme açıver...
arkadaşım yukardaki yazımı okumadan yazdın heralde açtım kurtuldum artık..sadece şunu sormak istiyorum esnek kızlık zarı muayenede normal gibi mi gözükür
Sonradan okudum da bacak açmadan ilişki nasıl oluyor onu hala anlamış değilim...
Ben esnek kızlık zarı diye birşeyin olmadığını duymuştum o yüzden bilemiyorum...
Aaa esnek kızlık zarını duymadın mı gerçekten..Doğuda kızlar en çok bu yüzden katlediliyorlar\suçlanıyorlar.
canım vajına gırısı ıdrar delıgını -n altında olan adet kanamasının, cınsel ılskının ve hatta cocugun cıktıgı organımız. bı ayna yardımıyla orayı tanıyabılırsın tatlım ama eger bakıreysen parmagınla fazla kurcalama derımvajınanın dıs dudaklarını elımızle tutup acınca nazıkce tabı kızlıgı gorebılırız
cevabın için çok teşekkür ederim.bazı forumlarda doktorlar kızlık zarının kendi kendine görülemeyeceği yazmışlar. vajina girişi ile kızlık zarı aynı yermi oluyor? çok afedersiniz genital temizlik yaparken bacaklarımı açtığımda ayna ile baktığımda çok rahat bir şekilde idrar çıkış yerini görebiliyorum bu anormal bir durummu herkes bu kadar rahat görebilirmi?bende bir anormallik mi var?idrar deliğinin altında bir açıklık var ıkınınca açılıyor burası vajina girişimi oluyor yoksa kızlık zarımı?bilgisi olan varsa ne olur yazsın.
aaa konu çok ilginç arkadaşlar yapmayın kızlık zarını ne biliyorsunuz berlin duvarımı o zaten kendinden delik bir yer adet kanamamızda o delikten akar bacaklarını açmadan yırtılmayan bişe açınca nasıl yırtılsın demekki esnekmiş ve hazırda olmuşsun kanama olmamış ilkdeğil 10yıllıkevlli kadın bile kendinikassa kanama olur çünkü sonuçta canlıdamarlı yer etmeyin yaaa doktorda süpermişvalla ilişkiyaşamışbirinene teşisi koymus hem bir şey daha bacaklarını açmadanilişki yaşamanda süper çünkü o pozisyonda vajen en dar halini alır geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?