selam canım bende 7 aaylık evliyim benimde zarım yırtılmadı sanırım geride oluyormus bu hamile kalmak için sorun degil doktora bile danıstım ben normal dogum yaparsan yırtılıyormus o arada kafana takma :13:
benim bildiğim kadarıyla kızlık zarı dediğimiz şey, iki duvar arasında gerili ince bir deri parçası. bu her kadında kanamayla yırtılacak diye bir şey yok. çoğu kadının kızlık zarı zarar gördüğü halde kanaması olmuyor. pek çok töre cinayeti de bu sebepten işleniyor ya, zavallı kızlar...
kızlık zarınızın yapısına göre, çok esnek olabilir ya da çok kenarda olabilir, o yüzden yırtılmamış olabilir. büyük bi ihtimalle de ilk seçenekte olduğu gibi kansız bir yırtılma olmuştur.
kızlık zarı incecik ip misali bir deri parçası, nasıl ki adet kanı dışarı çıkabiliyorsa, sperm de içeri girebilir, bu sebepten hamile kalmanızda bi engel oluşturmaz.
doktorunuz ne diyor, kızlık zarı bozulmamış, duruyor dedi mi?
evet doktor normal duruyor dedi.ilişki yaşarken bi gün eşimin ısrarlarına dayanamayıp açaçam artık ama endişeleniyorum
muayene olduğum doktor gençti bana tam bi bilgi
vermedi sanıyorum aslında başka bi doktora gitsem daha iyi olacak çünkü;
aslında kafamı kurcalayan bir çok konu var;
1-kızlık zarının yırtılması için bacakları açmaya gerek yok
2-penis boyu etkiler mi yırtılmasını
3-15 aylık evliyim ilişkimde sorun yok önde olsa bu zamana kadar yırtılırdı
4-eşim neden bana bacaklarını aç diyor anlamıyorum
merhaba arkadaşlar kızlık zarı ile ilgili çok farklı bilgiler yer alıyor. herkes farkı şeyler yazıyor. kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor peki vajina girişi neresi oluyor en dışdaki tüylerin olduğu yermi giriş oluyor yoksa idrar deliğinin altında ki ıkınmayla genişleyen yermi vajina girişi oluyor? çok açık yazdım ne olur kusuruma bakmayın.netteki resimlerde her sitede farklı gözterilmiş.bisiklete binmekle, düşmekle ıkınmakla bozulacağı yazıyor insan ister istemez korkuyor.şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar kızlık zarı ile ilgili çok farklı bilgiler yer alıyor. herkes farkı şeyler yazıyor. kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor peki vajina girişi neresi oluyor en dışdaki tüylerin olduğu yermi giriş oluyor yoksa idrar deliğinin altında ki ıkınmayla genişleyen yermi vajina girişi oluyor? çok açık yazdım ne olur kusuruma bakmayın.netteki resimlerde her sitede farklı gözterilmiş.bisiklete binmekle, düşmekle ıkınmakla bozulacağı yazıyor insan ister istemez korkuyor.şimdiden teşekkürler.
canım vajına gırısı ıdrar delıgını -n altında olan adet kanamasının, cınsel ılskının ve hatta cocugun cıktıgı organımız. bı ayna yardımıyla orayı tanıyabılırsın tatlım ama eger bakıreysen parmagınla fazla kurcalama derımvajınanın dıs dudaklarını elımızle tutup acınca nazıkce tabı kızlıgı gorebılırız
iyi de bacak açmadan nasıl birlikte olunuyo ki onu anlamadım ben
bişey sorcam bekarım da dışardan bakınca vajinanın içinin geniş ya da dar olduğu anlaşılır mı vajina deliğinin boyutundan..
kızlar yüksek tepeli kızlık zarı hakkında bilgisi olan var mı? az önce kadın doğumcudan geldim içi normal ama kenarları yüksek tepeli dedi..bu ilişki sırasında acı verir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?