Kızlık zarı

eflatuno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
0
İstanbul
Merhaba hanımlar;
15 aylık evliyim ilk gecede kanamam olmadı denedik ama kızlık zarım yırtılmadı..o günden bu yana ilişkimiz açısından bir sorunum yok herşey rahat gidiyor fakat ben kızlığımn bozulmadığını biliyorum;penisdemi bi sorun var bilmiyorum fakat ilişkide kayganlık çok ben bacaklarımı açmadan birleştirip ilişki yaşıyoruz;şimdide eşim bacaklarını aç artık utanma diyor ama ben utanmıyorum ki sadece kızlığım bozulmadığı için tedirginim nasıl olacak diye:18:.eşimle aramda şimdi kızlık bozulmama gibi bir muhabbet yok;o ne yazıkki bozuldu sanıyor;şimdide bacaklarını aç aç diye tutturuyor penis boyundamı bi sorun var bilmiyorum.şimdi hamilelik düşünüyorum aranızda benim gibi olan varmı kızlığı dura dura hamile kalan?

selam canım bende 7 aaylık evliyim benimde zarım yırtılmadı sanırım geride oluyormus bu hamile kalmak için sorun degil doktora bile danıstım ben normal dogum yaparsan yırtılıyormus o arada kafana takma :13:

selam canım bende 7 aaylık evliyim benimde zarım yırtılmadı sanırım geride oluyormus bu hamile kalmak için sorun degil doktora bile danıstım ben normal dogum yaparsan yırtılıyormus o arada kafana takma :13:

tamamda arkadaşım şimdi eşim bacaklarını aç diyor ben yırtılmadığı için açamıyorum acıyacak diye açsam acırmı acaba siizn başınıza geldimi. bide normal doğumda yırtılırmış diyorlar onu bende duydum ama normal doğum yapacakların doğuma yaklaşırken çatı muayenesi oluyormuş o zaman nasıl olacak bu muayene kızlık zarı dura dura.

benim bildiğim kadarıyla kızlık zarı dediğimiz şey, iki duvar arasında gerili ince bir deri parçası. bu her kadında kanamayla yırtılacak diye bir şey yok. çoğu kadının kızlık zarı zarar gördüğü halde kanaması olmuyor. pek çok töre cinayeti de bu sebepten işleniyor ya, zavallı kızlar...

kızlık zarınızın yapısına göre, çok esnek olabilir ya da çok kenarda olabilir, o yüzden yırtılmamış olabilir. büyük bi ihtimalle de ilk seçenekte olduğu gibi kansız bir yırtılma olmuştur.

kızlık zarı incecik ip misali bir deri parçası, nasıl ki adet kanı dışarı çıkabiliyorsa, sperm de içeri girebilir, bu sebepten hamile kalmanızda bi engel oluşturmaz.

doktorunuz ne diyor, kızlık zarı bozulmamış, duruyor dedi mi?

evet doktor normal duruyor dedi.ilişki yaşarken bi gün eşimin ısrarlarına dayanamayıp açaçam artık ama endişeleniyorum

muayene olduğum doktor gençti bana tam bi bilgi
vermedi sanıyorum aslında başka bi doktora gitsem daha iyi olacak çünkü;
aslında kafamı kurcalayan bir çok konu var;
1-kızlık zarının yırtılması için bacakları açmaya gerek yok
2-penis boyu etkiler mi yırtılmasını
3-15 aylık evliyim ilişkimde sorun yok önde olsa bu zamana kadar yırtılırdı
4-eşim neden bana bacaklarını aç diyor anlamıyorum

ister bacağınızı açın ister amuda kalkın kızlığınız için değişecek bir şey olmaz.rahatça ilişki yaşıyorsanız her pozisyonda yaşarsınız.üstelik bacaklarınızı açarsanız daha rahat birleşme olur,acı da daha az olur.

kan gelmesede büyük ihtimal kızlığınız bozulmuştur.eğer kızlığınız bozulmadıysa elastik demektir ki o zamanda yapılacak bir şey yok.aynen devam edersiniz cinsel hayatınıza.

penis boyu etkilemez.çünkü kızlık zarı vajinanın1 -2 cm gerisindedir.penis boyu da bundan küçük olamayacağına göre kesinlikle deler geçer.

eşiniz bacaklarınızı açmanızı isteyecektir normal olarak bunda tuhaf bir durum yok.başka pozisyonlar da isteyecektir zamanla.bu konuda kendinizi rahatlatmalı,gevşemeli ve bol bol pratik yamalısınız.

kolay gelsin.

merhaba, ben bişey danısmak istiyordum nişanlımla birlikte olduk fakat o an kanama olmadı aradan 1 saat geçtiginde pembemsi akıntı gelmişti çamaşırıma, bu ne anlama geliyor yardımcı olun lutfen

merhaba arkadaşlar kızlık zarı ile ilgili çok farklı bilgiler yer alıyor. herkes farkı şeyler yazıyor. kızlık zarı vajina girişinden 1-2 cm içerde olduğu yazıyor peki vajina girişi neresi oluyor en dışdaki tüylerin olduğu yermi giriş oluyor yoksa idrar deliğinin altında ki ıkınmayla genişleyen yermi vajina girişi oluyor? çok açık yazdım ne olur kusuruma bakmayın.netteki resimlerde her sitede farklı gözterilmiş.bisiklete binmekle, düşmekle ıkınmakla bozulacağı yazıyor insan ister istemez korkuyor.şimdiden teşekkürler.

idrar deliğinin altında ıkınmayla genişleyen yer vajina oluyor cnm...

canım 15 aydır ılıskı yasanıyorsa bacagını acsanda acı falan olmaz nıye acmıyorsun kı esın haklı boyle acmadan rahat edemezsınız bu kadar acıdan korkupta ılkını yapmanda enterasan bence rahat bırak kendını esınle dıledıgın gıbı yasa cınsellıgı nıye tedırgın olasınkı esınle yapyorsun sonucta dr var dedıyse 15 aydan sonra demekkı esnekmıs ondan kanama falan olmamıs zaten ılıskı yasandıkca o gıder merak et zaten sumuksu bı yapı et parcası degıl kı canını acıtsın p...boyutuyla kızlıgın alakası yok cunku kızlık vajınanın dudaklarını elınle acınca hemen gırıste olan bısey o nedenle gırıs yapması yeterlı kızlık ıcın aynayla bıle gorebılecegımız bı yer ok rahat ol evlılıgının tadını cıkar tatlım

canım vajına gırısı ıdrar delıgını -n altında olan adet kanamasının, cınsel ılskının ve hatta cocugun cıktıgı organımız. bı ayna yardımıyla orayı tanıyabılırsın tatlım ama eger bakıreysen parmagınla fazla kurcalama derımvajınanın dıs dudaklarını elımızle tutup acınca nazıkce tabı kızlıgı gorebılırız

bişey sorcam bekarım da dışardan bakınca vajinanın içinin geniş ya da dar olduğu anlaşılır mı vajina deliğinin boyutundan..

bişey sorcam bekarım da dışardan bakınca vajinanın içinin geniş ya da dar olduğu anlaşılır mı vajina deliğinin boyutundan..

canım zaten vajına esnek bır yapıya sahıp. bunu bence kafana hıc takma. normal dogum yapan bır kadını gözünün önüne getir ve vajınanın ne kadar esnek oldugunu gör.

Son düzenleme:
kızlar yüksek tepeli kızlık zarı hakkında bilgisi olan var mı? az önce kadın doğumcudan geldim içi normal ama kenarları yüksek tepeli dedi..bu ilişki sırasında acı verir mi

hakikaten enteresan bir bakış açınız var anlamak hayli zor.
15 yıldır devam eden düzenli(!) bir cinsel hayattan bahsediyorsunuz.
Ama bacak açma noktasında takılıp kalmışsınız.

ayrıca 15 senedir bu faaliyeti bu şekilde nasıl başardığınız da ayrı bir merak konusu.

size yardımcı olmayı isterdim ama şu durumda imkansız gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…