Kızlık zarı

senmisinilacim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
7
0
1
20
Merhaba ben yeni evliyim ilk gece kan gelmedi bakireydim ama gelmedi sonrasinda birkaç deneme sonrasinda geldi önceden bakire olduğumu kanitlama yolu fln vr mi yardımcı olur musunuz

Gelmiş işte daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz gelmeseydi de kanıtlamak zorunda değildiniz, çok kanıt isterse boşanma dilekçesini sokun gözüne al sana kanıt diye, ayrıca öyle bir kanıt zaten yok kızlık zarınız kanamış ve bitmiş gitmiş kanıtı mı olur bunun 3 gün önce gerçekleşmiş ya da 3 sene önce gerçekleşmiş diye, mantığa aykırı.

Merhaba ben yeni evliyim ilk gece kan gelmedi bakireydim ama gelmedi sonrasinda birkaç deneme sonrasinda geldi önceden bakire olduğumu kanitlama yolu fln vr mi yardımcı olur musunuz
Bende de gelmemişti. Yani gelmeye de bilir. Çok az sayıda da olsa bazı insanlarda kan gelmiyormuş esnek olduğu için. Ama siz kimese neyise kanıtlamak zorunda değilsiniz.
Ama ben kendi merakımdan doktora gidip göstermiştim. O saatine gününe kadar demişti ne zaman kızlık zarı zarar görmiş diye.

Kadın doguma mi gitmistiniz acaba

Eşiniz kanıtlayabilecek mi kendisinin bakir olduğunu? Hayır öyle bir güncelleme gelmemiş çünkü erkeklere. Neden böyle stresleri kadınlar çekiyor? İnanmıyorsa aç boşanma davasını kimseye hiçbir şey kanıtlama zorunluluğunuz yok.

Bende hiç gelmedi. Ve ilk ilişki denememizde başarısız olmuştuk. Ben kendimi çok kasmıştım. Sonraki denememizde ben çok ıslandığım için çabuk girdi ve bana sordu neden çabuk girdi diye bende çok ıslandığım için dedim. Kan da gelmeyince ben de anlam veremedim ve hastaneye gittim. Doktorum elastik olduğunu söyledi bir kağıda numarasını ve ismini yazdı. Bunu verebilirsin eşine dedi. Öyle gergin bir ortam yoktu aramızda bende doğal bir şekilde hastaneye gittiğimi ve doktoru arayabileceğini söyledim. Doktoru falan aramadı ,üzerinde çok durmadı. Ama sonra bir kaç defa bir şeyleri ima eder gibi oldu , tersledim. Herkes haddini bilecek. Yaptıysam da çekincem olmazdı söylerdim uygun bir dille. Erkekler her haltı yerken iyi.

Kardeşim sonradan gelmiş ya neyi kanitlayacaksin? Her kadın kanıyor mu zannediyorsun? Hoc ilişki yaşamayı o kanamayan çok kadın var neyin ispatı bu? İlişkide seni iyi hazırladıysa o kısımda kayganlastiran sıvı oluyor git gel ile ona karışmıştır.

Merhabalar kızlar benimde size bir sorum var acil destek lütfen eşimle ilk gece bişeyler yaşadık ve girdiğinde baya bi girdi ilk denemem bu arada ilerlediği gibi baya bi ağrıdı acı çektiğimi görünce geri çekildi herhangi bir kanama olmadı sizce bozulmuşmudur ve bunu aşmak için ne yapmalıyım çok acıdığı için oda ilerlemek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…