- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.463
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya alırsa alır ondan değiş ben sadece bu konuya çok takıldımSon açtığınız konudan anladığım kadarıyla 20 karat tektaş alan insanın sizi bakire olarak bilmesini istiyorsunuz, bakire olmadığınızı bilirse ne olur? 20 karatını da alır gider mi? Giderse gitsin boşverin.
Yok.Cvp veren var mı
Niye
????
Milletin yerine cvp verme
Millet de cevap vermek için doluşuyordu zaten. Biz yazınca en azından birileri konuyu görüp geliyor.Milletin yerine cvp verme
oda doğru valla hahahMillet de cevap vermek için doluşuyordu zaten. Biz yazınca en azından birileri konuyu görüp geliyor.![]()
6 sayfa cevap yazılmış, hala ikna olmamışsınız.Cvp veren var mı
Rahatsızsan okuma6 sayfa cevap yazılmış, hala ikna olmamışsınız.
Ne duymak istiyorsunuz tam olarak onu söyleyin yazalım da bitsin bu işkence.
Sonuç ne 2025 yılından geldimKızlık zarının yapısal bütünlüğü bozulduğunda-ilk cinsel ilişkide- kan gelmezse bu ne demek oluyor?
Eskilerin tabiriyle kusurlu, önceden başkasıyla birlikte olmuş demek mi oluyo
Ben yakında evlenicem çok korkuyorum kan gelmezse diye
Bu gibi durumlarda Karşı taraf bunu takacak biriyse ki olabilir asla eleştirmiyorum o zaman düğün öncesi bir kadın doğum uzmanından randevu alıp birlikte gidebilirsiniz zaten alttan sadece göz ile muayene ediyorlar hymen yapısı veya cinsellik vs hakkında da hem düğün öncesi bilgi almanız çok daha iyi olacaktırBiliyorum haklısınız. Ben baskası ile birlikte olmadığımı söyledim olur da kan gelmezse soru işareti oluşsun istemiyorum karşı tarafta
Sonuç nedir merak ettimKızlık zarının yapısal bütünlüğü bozulduğunda-ilk cinsel ilişkide- kan gelmezse bu ne demek oluyor?
Eskilerin tabiriyle kusurlu, önceden başkasıyla birlikte olmuş demek mi oluyo
Ben yakında evlenicem çok korkuyorum kan gelmezse diye
Karşı taraf da ispat etsin bakir olduğunuBiliyorum haklısınız. Ben baskası ile birlikte olmadığımı söyledim olur da kan gelmezse soru işareti oluşsun istemiyorum karşı tarafta