- 2 Ocak 2023
- 3
- 7
- 26
-
- Konu Sahibi Cherrygarden42
2 3 gün değil ama benim 3.kez ilişkiye girdim yine aynı oldu bu normal miNormal bir durum. benim de 2-3 gün kanamıştı. Zar dediğimiz ince bir et parçası yırtılıyor ama hemen genişlemiyor sonuçta tam genişleme esnasında 2-3 kere az az kanama olması normal
İlk ilişkiden sonra üst üste birliktelik olduysa, yeni kanama değil de ilk ilişkideki kanamanın devamı olabilirYeni evliyim 3 kere birliktelik yaşadık ayrı ayrı günlerde ama hepsinde de kanama oldu ilkinde zardan dolayı oldu dedik ama diğerlerinde de devam etti 3.de olması beni artık korkutmaya başladı bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilir misiniz
Evet o şekilde olabiliyor lekelenme gibi kanamalar muhtemelen. ama yoğunlaşır ve her defasında olursa süreç uzarsa doktora görünün içiniz rahat etmiş olur2 3 gün değil ama benim 3.kez ilişkiye girdim yine aynı oldu bu normal mi
2 3 gün değil ama benim 3.kez ilişkiye girdim yine aynı oldu bu normal mi
Normal.benim bir keresinde ortalık kan revan içinde kalmıştı.cinayet işlenmiş gibi.o zan bile bir şey olmadı.birşeycik olmaz oraya kolay kolay.2 3 gün değil ama benim 3.kez ilişkiye girdim yine aynı oldu bu normal mi
Bende evleneli 1 ay oldu 3.gün anca kanamam olmuştu ama neredeyse 1 2 hafta ara ara ilişki yaşadıkça kanamam olmuştu olabiliyor çok fazla değilse kanaman eğer normalYeni evliyim 3 kere birliktelik yaşadık ayrı ayrı günlerde ama hepsinde de kanama oldu ilkinde zardan dolayı oldu dedik ama diğerlerinde de devam etti 3.de olması beni artık korkutmaya başladı bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilir misiniz
üç gün önce ilişkiye girdim kan çok geldi hala kanamam var ve durmuyor ne yapmalıyımNormal.benim bir keresinde ortalık kan revan içinde kalmıştı.cinayet işlenmiş gibi.o zan bile bir şey olmadı.birşeycik olmaz oraya kolay kolay.
Doktora gidinüç gün önce ilişkiye girdim kan çok geldi hala kanamam var ve durmuyor ne yapmalıyım
Herkes de bir değil.Kizlik zarı kanama olmayanlarda varmış.Yeni evliyim 3 kere birliktelik yaşadık ayrı ayrı günlerde ama hepsinde de kanama oldu ilkinde zardan dolayı oldu dedik ama diğerlerinde de devam etti 3.de olması beni artık korkutmaya başladı bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilir misiniz
Bir hafta sürebilirmis.üç gün önce ilişkiye girdim kan çok geldi hala kanamam var ve durmuyor ne yapmalıyım
Eşin sorun etmedi mi ?Bi doktora muayene olsaydınız. Ben hiç kanama yaşamadım. Herkesin durumu farklı oluyodur.
niye sorun etsin ?Eşin sorun etmedi mi ?
niye sorun etsin ?
Aynen niye etsin kiEşin sorun etmedi mi ?