Kızlık Zarı

perikizi1810

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
2
0
Üstümde kıyafet varken sürtünme ve baskı yaşadım.Sabah lavaboda beyaz ve kahverengi bir akıntıyla karşılaştım bir gün boyunca devam etti ve iki gün sonra da regl oldum.Kızlık zarımda bir problem oluşmuş mudur ?Soğuk bir yerde yaşıyorum bu sebepten devamlı akıntım vardı ancak kahverengiyle karışık olması şüpheye düşürdü.

Birsey olmamistir en fazla zedelenme olabilir kizlik zari oyle kolay yirtilan bisi degil.

Birsey olmamistir en fazla zedelenme olabilir kizlik zari oyle kolay yirtilan bisi degil.
Kalın bir tayt ve iç çamaşırı vardı ve şüpheye düştüm tecrubem yok bu tarz konuları çok konuşamıyorum çevremle.Teşekkür ederim yorumun için

Kalın bir tayt ve iç çamaşırı vardı ve şüpheye düştüm tecrubem yok bu tarz konuları çok konuşamıyorum çevremle.Teşekkür ederim yorumun için
Biraz arastir boyle seyleri yasicaksan iki gun sonrada surtunduk hamile miyim diye konu acma sonra abla tavsiyesi. Yasayacagin seyleri duzgun ve dogru sekilde yasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…