- 3 Ağustos 2022
- 8
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi Daldakilimon
Her yerde aynı espri ahahajammsnxnYastıktan hamilesinyakınca minik yastıkcıkların olacak
Ne belkiyon kiHer yerde aynı espri ahahajammsnxn
Kızlar selam ben yastıkla üzerimde kıyafet yokken mastürbasyon yaptım yastık hafif sertti sonra bir kaç damla kan aktı kızlık zarik bozulmuş müdür?
Yastık zarar görmemiştir umarım
Boş yapmamı,uzaktan öyle mi gözüküyor..Ne boş yaptınız adam akıllı bir şey sorduk
Merak etme bu konuda çok bilgiliyim ama insanin yinede şüpheleri oluyor napim tüm bilgilerimi mi dokeyim sanaBoş yapmamı,uzaktan öyle mi gözüküyor..
Biraz bilgili olun önce..
22 yaşındaymışsın öyle yazıyor,bilgilerin sende kalsın bize lazım değil.Merak etme bu konuda çok bilgiliyim ama insanin yinede şüpheleri oluyor napim tüm bilgilerimi mi dokeyim sana
Aynen ya herşey yaşla alakalı o zman sende o 57 yasindasin ama hala konuşmayı ogrenememissin22 yaşındaymışsın öyle yazıyor,bilgilerin sende kalsın bize lazım değil.
ahahahahahahahah bilgiliyim dediMerak etme bu konuda çok bilgiliyim ama insanin yinede şüpheleri oluyor napim tüm bilgilerimi mi dokeyim sana
Çok mu hoşunuza gidiyor böyle davranmakahahahahahahahah bilgiliyim dedi
Kızlık zarı vardır hymen zarı işte sadece işlevsel görevi farklı insanların bu bekaret amaçlı algı yaptığını biliyorum ama Türkiye şartlarına bakılırsa.kızlık zarı diye bişeeyyy yooook neyin bilgisii buuu
Kendini kasmazsan zaten ilişki sırasında bile kanamaz. Patlayan yırtılan bişey değil.Kızlık zarı vardır hymen zarı işte sadece işlevsel görevi farklı insanların bu bekaret amaçlı algı yaptığını biliyorum ama Türkiye şartlarına bakılırsa.
Teşekkürler sonunda adam akıllı cevap veren biri :)yastığı içeri sokmadıysanız bişi olmaz djfdg
sert sürttüyseniz tahriş etmişsinizdir belki o yüzden ufak kanama olmuştur. Emin olmak için doktora gidin.
Ne büyük bir eksiklikmiş bendede,sağol sayende öğrenmiş oldum..Aynen ya herşey yaşla alakalı o zman sende o 57 yasindasin ama hala konuşmayı ogrenememissin