- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.079
- 36
O zarmiydi my got
Hadiii bozdun demiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zarmiydi my got
Beyninin hemen yaninda . Bulamazsan cok kurcalama mazallahkızlık zarı içerde mi yoksa deliğin etrafı mı bilen yazsın lütfen
Bilemedim bu neki derken düğün oldu kaldıHadiii bozdun demiii
Dikey mi, yatay mi?
yatayDikey mi, yatay mi?
benimki göbeğimdeydi, fiyonk şeklinde
Neden alay ediyorsunuz ki?
Dürüstçe göbek deliğinin 4 parmak yanında yazmak çok mu zor?
aa o tek başına olacak iş mi? partnerinizin sürterek fiyonku alev aldırmasi gerekiyorduBen fiyonku çözeyim derken kör düğüm oldu
Allah seni!!! Zarin bozulmus, onu gec dogum baslamak uzere acilen dogum cantani hazirlamalisin!
dalga geçmek mi soru soruyorsunuz sizi Allah'a havale ediyorumAllah seni!!! Dogum baslamak uzere acilen dogum cantani hazirlamalisin!
Surtunenler hep erken dogurur, onu da bilmiyorum deme!!11
Ah kardeş iste o yok bütün bunlar yokluktanaa o tek başına olacak iş mi? partnerinizin sürterek fiyonku alev aldırmasi gerekiyordu
çok da korkutmayin, daha 5-6 ay adet görecek önce.Allah seni!!! Zarin bozulmus, onu gec d baslamak uzere acilen dogum cantani hazirlamalisin!
Surtunenler hep erken dogurur, onu da bilmiyorum deme!!11
bunca yıl beklettigine saysinAh kardeş iste o yok bütün bunlar yokluktan
Artık olunca o kördüğümü çözsün
Şey benimki de kulak mememin hemen altındahanımefendi her beden kendine özgüdür, benimki göbek deligimdeydi.
Once siz baslattiniz.dalga geçmek mi soru soruyorsunuz sizi Allah'a havale ediyorum
çok da korkutmayin, daha 5-6 ay adet görecek önce.
peki ya sorularınıza ciddiyetle cevap vermesi......
Kurcaladıysan ya bozulmuştur yada zedelenmiştir.o deliğin etrafındaki yerlermiş bende kenarlarda çizik var bozulmuş mu oluyor
Gözünün üstündekızlık zarı içerde mi yoksa deliğin etrafı mı bilen yazsın lütfen
Zar senin dışarıdan görebileceğin bir yerde değildir, incelemeyemezsin. Son kaynaklara göre vajinanın 2 3cm iç tarafında eski kaynaklarda ise 5 7cm iç tarafında olduğu yazıyor. Kendi tecrübeme dayanarak 7cme yakın olduğunu söyleyebilirim, öyle hemen girişte falan değilkızlık zarı içerde mi yoksa deliğin etrafı mı bilen yazsın lütfen