kızlık zarı

kbracrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
23
8
28
ben sürtünme yoluyla ilişki yaşarken birden oraya baskı oldu ve ben kendimi geri çektim o an bişey yoktu ama bir saat sonra bir damla kan gördüm kızlık zarım yırtılmış mıdır,

Bir şey olmaz. Kolay kolay bozulmaz. Birdahaki sefere daha çok dikkat etmelisin.

o an kan yoktu temizledim baktım bir saatt sonra geldi bir dmala kesildi daha sonra hiçbir şey yoktu

içine girmedi o an girmeye çalıştı hissettim ve kendimi geri çektim gelen kan beni korkuttu

içine girmedi o an girmeye çalıştı hissettim ve kendimi geri çektim gelen kan beni korkuttu
Bozulunca öyle bir damla kanla falan olmuyor bu iş. Bir şey girmeden de bozulmaz. Sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur. Takılma o kadar. Ye iç gez dolaş. Bunlara kafanı takıp bozuldu mu diye forumlarda cevap arama.

içine girmedi diyosun, bozuldu mu diyosun anlamadım
gerçi be hikayeler duyuyoruz bisiklet koltuğunun ters dömesiyle kanaması olanlar falan
keşke herşey bu kadar masum olsa

kaç gündür psikolojim bozuldu ben daha önce hiç Bir şey yaşamadım o yüzden çok korkuyorum

kaç gündür psikolojim bozuldu ben daha önce hiç Bir şey yaşamadım o yüzden çok korkuyorum
Böyle yaşayacaksan yaşama zaten . Ya tam olsun ya hiç. Sürtünme nedir ya? Bi sonraki konunuz ne? Üzerime boşaldı hamilemiyim?
Ayrıca gerçekten 26 yaşındaysan neyin nasıl olacağını da biliyor olman gerek

ben istemedim zaten o yaptı hissettim gibi kendimi geri çektim ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…