kızlık zarı

kbracrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
23
8
28
ben sürtünme yoluyla ilişki yaşarken birden oraya baskı oldu ve ben kendimi geri çektim o an bişey yoktu ama bir saat sonra bir damla kan gördüm kızlık zarım yırtılmış mıdır,

Bir şey olmaz. Kolay kolay bozulmaz. Birdahaki sefere daha çok dikkat etmelisin.

o an kan yoktu temizledim baktım bir saatt sonra geldi bir dmala kesildi daha sonra hiçbir şey yoktu

içine girmedi o an girmeye çalıştı hissettim ve kendimi geri çektim gelen kan beni korkuttu

içine girmedi o an girmeye çalıştı hissettim ve kendimi geri çektim gelen kan beni korkuttu
Bozulunca öyle bir damla kanla falan olmuyor bu iş. Bir şey girmeden de bozulmaz. Sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur. Takılma o kadar. Ye iç gez dolaş. Bunlara kafanı takıp bozuldu mu diye forumlarda cevap arama.

içine girmedi diyosun, bozuldu mu diyosun anlamadım🤔
gerçi be hikayeler duyuyoruz bisiklet koltuğunun ters dömesiyle kanaması olanlar falan🤣
keşke herşey bu kadar masum olsa😡

Bozulunca öyle bir damla kanla falan olmuyor bu iş. Bir şey girmeden de bozulmaz. Sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur. Takılma o kadar. Ye iç gez dolaş. Bunlara kafanı takıp bozuldu mu diye forumlarda cevap arama.
kaç gündür psikolojim bozuldu ben daha önce hiç Bir şey yaşamadım o yüzden çok korkuyorum

kaç gündür psikolojim bozuldu ben daha önce hiç Bir şey yaşamadım o yüzden çok korkuyorum
Böyle yaşayacaksan yaşama zaten . Ya tam olsun ya hiç. Sürtünme nedir ya? Bi sonraki konunuz ne? Üzerime boşaldı hamilemiyim?
Ayrıca gerçekten 26 yaşındaysan neyin nasıl olacağını da biliyor olman gerek🙄

Böyle yaşayacaksan yaşama zaten . Ya tam olsun ya hiç. Sürtünme nedir ya? Bi sonraki konunuz ne? Üzerime boşaldı hamilemiyim?
Ayrıca gerçekten 26 yaşındaysan neyin nasıl olacağını da biliyor olman gerek🙄
ben istemedim zaten o yaptı hissettim gibi kendimi geri çektim ağladım

X