Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozulunca öyle bir damla kanla falan olmuyor bu iş. Bir şey girmeden de bozulmaz. Sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur. Takılma o kadar. Ye iç gez dolaş. Bunlara kafanı takıp bozuldu mu diye forumlarda cevap arama.içine girmedi o an girmeye çalıştı hissettim ve kendimi geri çektim gelen kan beni korkuttu
içine girmedi diyosun, bozuldu mu diyosun anlamadımiçine girmedi o an girmeye çalıştı hissettim ve kendimi geri çektim gelen kan beni korkuttu
Bu sesi duymadıysan korkma
kaç gündür psikolojim bozuldu ben daha önce hiç Bir şey yaşamadım o yüzden çok korkuyorumBozulunca öyle bir damla kanla falan olmuyor bu iş. Bir şey girmeden de bozulmaz. Sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur. Takılma o kadar. Ye iç gez dolaş. Bunlara kafanı takıp bozuldu mu diye forumlarda cevap arama.
İşte ben de onu diyorum. Psikolojini bozma. Kolay kolay bozulmaz. Bu konu için takılma buralarda.kaç gündür psikolojim bozuldu ben daha önce hiç Bir şey yaşamadım o yüzden çok korkuyorum
Böyle yaşayacaksan yaşama zaten . Ya tam olsun ya hiç. Sürtünme nedir ya? Bi sonraki konunuz ne? Üzerime boşaldı hamilemiyim?kaç gündür psikolojim bozuldu ben daha önce hiç Bir şey yaşamadım o yüzden çok korkuyorum
peki başka bir şey sorsam ben vajinama baktığımda içinde bir et var o neİşte ben de onu diyorum. Psikolojini bozma. Kolay kolay bozulmaz. Bu konu için takılma buralarda.
ben istemedim zaten o yaptı hissettim gibi kendimi geri çektim ağladımBöyle yaşayacaksan yaşama zaten . Ya tam olsun ya hiç. Sürtünme nedir ya? Bi sonraki konunuz ne? Üzerime boşaldı hamilemiyim?
Ayrıca gerçekten 26 yaşındaysan neyin nasıl olacağını da biliyor olman gerek
İstemediğin bişey yapması istismar biliyosun demi?ben istemedim zaten o yaptı hissettim gibi kendimi geri çektim ağladım
tabiki hayır her gün nalet okuyorum onaİstemediğin bişey yapması istismar biliyosun demi?
Buna rağmen hala beraber misin bu adamla?