- 11 Haziran 2022
- 2
- -11
- Konu Sahibi Mrvdemirelpoy
Merhaba kızlık zarı dikimi yapanlar var mı sonuç alan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakir olmayan bir erkek bakire kadın isteyebilir, bakire olmayan kadın bakir erkek isteyebilir, biri diğeri zengin olsun isteyebilir, güzel/yakışıklı olsun isteyebilir , bunlar hep iki kişi arasında meseleler , talebi karşılamaya gönüllü biri varsa bize diyecek çok şey düşmez. Yalan temelli bir şeyden hayır geldiğini görmedim.Allah aşkına şu Türk topraklarında bakir erkek sayısı bir elin parmağını geciyor mu ? Bırakın Allah aşkına ya herkes erkeğin elinin kiri kadının alnının karası zihniyetinde yıl olmuş 2022 bu kız bakir nişanlısına zar diktirmiyor emin olun bıktım şu iki yüzlülükten ki ben bakire evlendim ama marifet miydi hayır! Ben sadece bunu seçtim.. kendim icindi ..ama hala buralar dürüst olun nitelikli dolandırıcılık bu diyen kadınlarla dolu..kendisi kaç kadınla yattığını çetelesini tutup hesabını verdi mi o kızcağıza? Hatta önceki sevgilisinin bekaretini alıp ben bakire es isterim diyen hanzolar bizim gibi kadınlar yüzünden türedi dürüst olalım şimdi.....
bir bitmediniz ya.hee hepimiz diktirdik pek memnunuz oldu mu bu cevap?Merhaba kızlık zarı dikimi yapanlar var mı sonuç alan varmi
Allah aşkına şu Türk topraklarında bakir erkek sayısı bir elin parmağını geciyor mu ? Bırakın Allah aşkına ya herkes erkeğin elinin kiri kadının alnının karası zihniyetinde yıl olmuş 2022 bu kız bakir nişanlısına zar diktirmiyor emin olun bıktım şu iki yüzlülükten ki ben bakire evlendim ama marifet miydi hayır! Ben sadece bunu seçtim.. kendim icindi ..ama hala buralar dürüst olsana yalancısın dolandiricisin nitelikli dolandırıcılık bu diyen kadınlarla dolu..kendisi kaç kadınla yattığını çetelesini tutup hesabını verdi mi o kızcağıza? Hatta önceki sevgilisinin bekaretini alıp ben bakire es isterim diyen hanzolar bizim gibi kadınlar yüzünden türedi dürüst olalım şimdi.....
Hee burda da bu irkikler hakediyorcular var.Hayatım bdv'nin kitlesi farklı ama.
Ben dürüstüm diktiren sensin sanırım bu kadar zoruna gittiğine göre..Neyin kafasını yaşadığını çok merak ediyorum, durduk yere boş duyar kasmak için benim mesajımı hedef almış alıntılıyosun fark etmiyor muyum sanki? Madem sen ve senin gibiler düzgün bir erkekle değil, madem yalan söylemeyenini bulamıyorsunuz o zaman o sizin sorununuz.
Ben dürüstüm ve benim çevremde de dürüst insanlar var, yaşadığımız şeyleri saçma sapan örtbas edip milleti kandırmıyoruz çok şükür. Ne yaşadıysak açık açık söylüyoruz çünkü sizin gibi yalanlar söyleyerek kendimizi ameliyat ettirerek namus primi kasmıyoruz. Buna hayatımdaki erkek de dahil. İkimiz de birbirimize en başından beri dürüst olduk ve geleceğimizi ona göre kurduk. Sizin tavsiye ettiğiniz gibi yalanlar söyleyip “ay sütten çıkmış ak kaşığız” yalanlarına sığınsaydık karı-koca, o zaman bugün düzgün giden bir evliliğimiz olmazdı zaten. İşinize bakın.
Ben dürüstüm diktiren sensin sanırım bu kadar zoruna gittiğine göre..
İşte senle ben hiç sevismedik evlenmeden önce bu yüzden sevişenler cehenneme gitmeli biz hiç sevismedik diye anne olalım mutlu olalım eşimiz olsun yuvamız olsun ama zarı olmayanlar bir ömür kurusun okey tatlım en çok bakire olan sensin bir de ben ..Valla tavsiyesini veren ben değildim. Benim o taraklarda hiç bezim olmaz.
İşte senle ben hiç sevismedik evlenmeden önce bu yüzden sevişenler cehenneme gitmeli biz hiç sevismedik diye anne olalım mutlu olalım eşimiz olsun yuvamız olsun ama zarı olmayanlar bir ömür kurusun okey tatlım en çok bakire olan sensin bir de ben ..
ne saçma bir savunma bu.önceden sevişenler evlenemiyor mu sanıyorsunuz?gayet de bakire olmayan kadın da erkek de kabul görüyor.günümüzde karaktere eğitime ailesine işine vizyonuna bakılıyor.bir zara 20 bilezik takıp gelinim de gelinim deme devirleri de bitti bu arada.dini tarafına girmiyorum o konu apayrı.İşte senle ben hiç sevismedik evlenmeden önce bu yüzden sevişenler cehenneme gitmeli biz hiç sevismedik diye anne olalım mutlu olalım eşimiz olsun yuvamız olsun ama zarı olmayanlar bir ömür kurusun okey tatlım en çok bakire olan sensin bir de ben ..
Canım haklısın çok da güzel yazmışsın ama ben daha hiç denk gelmedim maalesef daha geçen 3 sene önce kuzenim aşık olduğu kızı bakire olmadığını itiraf etti diye bıraktı şu an evlendiği karısı bakire ama arada aşk yok mutsuz bir evlilik ve çocuk..keşke bahsettiğim kabul goren örnekler istisna değil çoğunluk olsa.. ülke o seviyede değil maalesef..o yüzden şu zar meselesini bence kadilnlar olarak önce biz cozmeliyiz ..bak yorumlara ne dalgalar ne alaylar konu sahibi pes edip gitmiş zaten tavsiye veremeyen alaya alıyor linç ediyor ama insan geleceği söz konusu kuzenimin kız arkadaşı psikiyatrlik olmuş zar yüzünden reddedilmekten Nisan atmış kız her itirafinda pacavra gibi atılmış hiç tanımadığım kızın bekaretini ben bile biliyorum ne haddime ama bak dilden dile yayılmış neden kız bir kere sevişmiş çünkü...benim kuzenimde her haltı yiyip bakire kız aradı şimdi mutsuz çocuklu muhteşem bir aile reisi......kız dürüst ama kız dolandırıcı değil buldu dürüst kızı şimdi hayatının aşkını yaşıyor dibine kadar mutsuzlukla el kizinida bakireliği ile kutsuyor... Kişinin bakireliği vücuduna duyduğu saygıyla orantılı olmalı bir erkeğe ispat nişanı değil.ne saçma bir savunma bu.önceden sevişenler evlenemiyor mu sanıyorsunuz?gayet de bakire olmayan kadın da erkek de kabul görüyor.günümüzde karaktere eğitime ailesine işine vizyonuna bakılıyor.bir zara 20 bilezik takıp gelinim de gelinim deme devirleri de bitti bu arada.dini tarafına girmiyorum o konu apayrı.
var bunlar hala yok demiyorum ki.dini hassasiyetinden bakire istiyorsa haklıdır ama gerçekten kimsenin elini bile tutmamış kız erkekten bahsediyorum.bakaret mutlu olmaya yetseydi yüzyıllardır da kimse boşanmazdı.erken yaşlarda başlanılan sex e ben de karşıyım ama 20 yaş ve üstü isteyen kadın ve erkek kendini kullandırtmadan istediğini yaşar kimseyi ilgilendirmez.evlenmek istedikleri zamanda bekaret aramayan eş seçmeliler.ikiyüzlülüğü sadece erkeklerimiz değil kadınlarımız da yapıyor.herşeyi yaşayıp bakire rolü yapıyorlar.bu normal mi?herkese göre eş var bu dünyada.dindarına göre ateistine göre zenginine göre fakirine göre eğitimlisine göre eğitimsizine göre.olmayacağın peşine düşülürse diktirme peşine de düşülürrr kendini zengin gösterme çabasıyla ailesine bile karşı gelen gençler de çoğalır her şey olur maalesef.Canım haklısın çok da güzel yazmışsın ama ben daha hiç denk gelmedim maalesef daha geçen 3 sene önce kuzenim aşık olduğu kızı bakire olmadığını itiraf etti diye bıraktı şu an evlendiği karısı bakire ama arada aşk yok mutsuz bir evlilik ve çocuk..keşke bahsettiğim kabul goren örnekler istisna değil çoğunluk olsa.. ülke o seviyede değil maalesef..o yüzden şu zar meselesini bence kadilnlar olarak önce biz cozmeliyiz ..bak yorumlara ne dalgalar ne alaylar konu sahibi pes edip gitmiş zaten tavsiye veremeyen alaya alıyor linç ediyor ama insan geleceği söz konusu kuzenimin kız arkadaşı psikiyatrlik olmuş zar yüzünden reddedilmekten Nisan atmış kız her itirafinda pacavra gibi atılmış hiç tanımadığım kızın bekaretini ben bile biliyorum ne haddime ama bak dilden dile yayılmış neden kız bir kere sevişmiş çünkü...benim kuzenimde her haltı yiyip bakire kız aradı şimdi mutsuz çocuklu muhteşem bir aile reisi......kız dürüst ama kız dolandırıcı değil buldu dürüst kızı şimdi hayatının aşkını yaşıyor dibine kadar mutsuzlukla el kizinida bakireliği ile kutsuyor... Kişinin bakireliği vücuduna duyduğu saygıyla orantılı olmalı bir erkeğe ispat nişanı değil.