Kızlık zarı

Merhaba kızlık zarı dikimi yapanlar var mı sonuç alan varmi
Elimize alıp dikmisligimiz yok..
Yani biz yapamıyoruz,en azından ben yapamıyorum 🧐
Ancak sorun "yaptiran var mı" ise onu bilemiyorum.
Bana sorarsan bu dikim işlerine girme derim.
Dürüstlukten ödün vermeyin.
Diktirmek,nitelikli dolandırıcılık bence.

Ben de ne zamandır "bekret"( oldlar bilir, yeniler bilmez) :KK53: sorusu gelmiyor diyordum.
Ya bacım insan bir konu açmadan ortama bir bakar, kim ne yazıyor, ne havada diye. Sence ben de diktirdim canım, çok da memnun kaldım mükemmel kanadım ilk gece valla diyecek tarzda kadınlar mı yazıyor buraya? :deli:

Merhaba kızlık zarı dikimi yapanlar var mı sonuç alan varmi
Canım hiç kanamayan var benimki içe kanaması mesela ilişkiden 5_6 saat sonra eşim yanımda degilken birden aktı ama eşim güvendi bana evet ilk iliskimdi ama ben yinede kizlik zarı olayı efsanevi şekilde buyutuluyor diye düşünüyorum..senin eşin bakirse bakire ol evet ama yiyip içmiş sevismis sen burda kizlik zarim dikilsin aman kanım aksın diye stresten strese giriyorsun yazık bu millet hala zar peşinde bakir değilse hiç söylemezdim nitelikli dolandırıcılığina falan da s.ct.rmasinlar ...

Büyük bir yalan ile adım atacağınız evlilik hayatınızda ve kandırdığınız hayat arkadaşınızla mutluluklar diliyorum, tabii mümkünse
Adam sevisirken bakire kız arar kandırmış olmuyor zaten o mutlu olmaya hep hakkı olanlardan çünkü p.pisi var.. kadın kadına yapmasın bari şunu ya...

Yanlış başlıkta açtınız konuyu, ama yorumumu katmak isterim. Erkekler cinsel ilişkiye girmiş kadını anlayabilir, o kadar aptal varlıklar değiller; iki damla kana kanmayabilir, bu işin operasyonu olduğunu biliyor. Muhtemelen operasyon geçirdiğinizi düşünür, olmuşken daraltma falan da olun bari de, yesin(!) adamcağız.

Adam sevisirken bakire kız arar kandırmış olmuyor zaten o mutlu olmaya hep hakkı olanlardan çünkü p.pisi var.. kadın kadına yapmasın bari şunu ya...

Öyle bir şey dediğimi tam olarak nereden çıkardın? Söylesene bir.

Evlilik iki kişilik değil mi ikisinin de birbirine dürüst olması lazım, ikisinin de ne yaşadıysa arkasında durabilmesi lazım. Erkek için de böyle kadın için de.

İşinize gelmeyince hemen kadın kadının düşmanı. Her konuda niye SADECE kadınları savunmak zorundayım, bütün insanların eşitliğini savunuyorum problem nedir?

Ayrıca zaten kendi her haltı yiyip de bakire kadın isteyenle işiniz olmasın bi zahmet. Onun gönlünü hoş etmek için gelip burada zar dikimi konusu açmak çok gurursuzca.

Kendinizi kandirmaktan baska birsey degil bu yaptiginiz. Karsinizdaki kisiyide aptal yerine koymayin! Bazi insanlarda hic kanama olmaz bende hic olmadi kimsede sorgulamadi haddi degil zaten. Siz erkekleri salakmi saniyorsunuz tecrübenizden yine anlar.

Ben de ne zamandır "bekret"( oldlar bilir, yeniler bilmez) :KK53: sorusu gelmiyor diyordum.
Ya bacım insan bir konu açmadan ortama bir bakar, kim ne yazıyor, ne havada diye. Sence ben de diktirdim canım, çok da memnun kaldım mükemmel kanadım ilk gece valla diyecek tarzda kadınlar mı yazıyor buraya? :deli:
Sen kızlık zarı topiklerine hiç uğramadın galiba şekerim.

Öyle bir şey dediğimi tam olarak nereden çıkardın? Söylesene bir.

Evlilik iki kişilik değil mi ikisinin de birbirine dürüst olması lazım, ikisinin de ne yaşadıysa arkasında durabilmesi lazım. Erkek için de böyle kadın için de.

İşinize gelmeyince hemen kadın kadının düşmanı. Her konuda niye SADECE kadınları savunmak zorundayım, bütün insanların eşitliğini savunuyorum problem nedir?

Ayrıca zaten kendi her haltı yiyip de bakire kadın isteyenle işiniz olmasın bi zahmet. Onun gönlünü hoş etmek için gelip burada zar dikimi konusu açmak çok gurursuzca.
Allah aşkına şu Türk topraklarında bakir erkek sayısı bir elin parmağını geciyor mu ? Bırakın Allah aşkına ya herkes erkeğin elinin kiri kadının alnının karası zihniyetinde yıl olmuş 2022 bu kız bakir nişanlısına zar diktirmiyor emin olun bıktım şu iki yüzlülükten ki ben bakire evlendim ama marifet miydi hayır! Ben sadece bunu seçtim.. kendim icindi ..ama hala buralar dürüst olsana yalancısın dolandiricisin nitelikli dolandırıcılık bu diyen kadınlarla dolu..kendisi kaç kadınla yattığını çetelesini tutup hesabını verdi mi o kızcağıza? Hatta önceki sevgilisinin bekaretini alıp ben bakire es isterim diyen hanzolar bizim gibi kadınlar yüzünden türedi dürüst olalım şimdi.....

X