Kızlık zarı

Hyt52

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
317
267
103
Merhaba kızlar. Affınıza sığınarak kafama takılan bir durumu danışmak istedim benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi meraktayım... Benim ilişkimden sonra kanamam olmadı esnek zarlı olabileceğini duymuştum fakat baktığım zaman görebiliyorum çatlamış üstelik çizgiler bir kaç farklı yerinden. Oysa bir damla bile kan gelmedi buna rağmen... Esnek zar desek çatlama olduğuna göre pek de esnememiş. Bozukluğu görüyorum öyleyse kanama nerede? Biliyorsunuz bunları duya duya büyüdük pek önemsemesem de eşimin bekaret kanamasını görmesini çok isterdim

Kızlık zarlarının %30'u esnek,%50sinde ise ilk ilişkide kanama olmuyormuş; yani normal.

Bende bu bekaret olayı konusunda evlenmeden önce herkesle tartışırdım herkese erkeklerin o zaman neden önemsemediğini Kadınlarda yapı gereği sadece hijyen amaciyla öyle bir zar olduğunu kan gelmesinin pek önemli olmadığını savunurdum hala da savunuyorum evlendiğim adam da benim kafadan fakat yinede toplumdaki o baskiyla büyüdüğümüz icin galiba evlendiğim gun sadece o korku vardı ya esnekse ya gelmezse ilkti eşim ama korkuyordum. Sonra kendi kendime dedim ki sen o kadar insanla tartış yanlış bir düşünce olduğunu savun sonra sen ilk gecende bunu düşün aferin dedim . Maalesef bilinçaltımıza bu işlemiş sana ne desem boş çünkü bende senin gibiyim bu arada ilk gece kanamam oldukça fazla oldu hatta bir gün filan durmadı .ama olmasaydı da eşim bu durumu takmazdı fakat sanırım ben biraz takardım . Yada takmazdım bilmiyorum . Esin ne düşünüyor bu konuda peki birde nasıl bakarak anladın orayı anlamadım ben ya

Bizim bakış açımız o şekilde değil sen yanlış anlamışsın sanırım Ben kendimi bilirim, eşim de bana güvenir sadece kanaman olmadı dedi ben de onun gibi tıbbi olarak merak ettim neden acaba falan kahve eşliğinde sohbet:)))) Ama görmesini çok isterdim 4.kez oldu hala yok kısmet
Dikkatli bakarsan görülüyor küçük ve düzgün olan yuvarlak deliğin kenarları çizik çizik çatlamıştı açılma oluşmuştu. Ben vajinismus atlattığım için detaylı inceleme durumlarını bu aşamada deneyimlenmiştim.

Benim de kızkardeşimin ve teyzemin kızlik zarindan kan gelmedi hiç.Karşı taraf eşinden eminse No Problem Kendinizi boşuna üzmeyin Allah tarafindan öyle yaratılmiş kızlık zarınız.Ben sizin yerinizde olsam önemsemezdim...

Ben zaten senin ya da Esin’in bakış açısı bu şekilde demedim sanırım asıl sen beni yanlış anladın eşimin kanı çok görmesini istiyorum dediğin icin kendimden yola çıkarak anlattım. Takılacak bir durum değil yanı Jinekoloji uzmanına gidip sorabilirsin zarının esnek olup olmadığını

Biz de 2 hafta sonra oldu canım esnek olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…