Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım harun bey için tutmadı vs. yazanlarda olmuş o yüzden çok kafam karıştı. Korkut bey ile iletişime geçtim oda hiç kimse %100 anlaşılmaz diye garanti veremez uzman doktorun anlama ihtimali var işi bu çünkü dedi yani anlaşılma ihtimali olduktan sonra benim bu işlemi gerçekleştirmeme gerek yokHarun özkan cnm anadan doğma yapıyormus
Şişli med var birde orası hakkındada cok ıyı konusuyorlar
Esin anlamadiktan sonra uzman doktor kontrolü neden olsun ki
Adam alıp seni doktora götürüp kontrol edecek hali yok yada kendisi kadın doğum uzmanı degildirCanım harun bey için tutmadı vs. yazanlarda olmuş o yüzden çok kafam karıştı. Korkut bey ile iletişime geçtim oda hiç kimse %100 anlaşılmaz diye garanti veremez uzman doktorun anlama ihtimali var işi bu çünkü dedi yani anlaşılma ihtimali olduktan sonra benim bu işlemi gerçekleştirmeme gerek yok
Hayır sadece başlık dikkatimi çekti. Ama bildiğim kadarıyla sadece dikim ile bitmiyor sen ilk ilişki rolü verebilecek mısınAynen öyle cnm ınsallah bır sorun cıkmaz
sendemı bu işlemı dusunuyorsun?
Hayır sadece başlık dikkatimi çekti. Ama bildiğim kadarıyla sadece dikim ile bitmiyor sen ilk ilişki rolü verebilecek mısın
Başlık benim de dikkatimi çekti ve sadece meraktan sormak istiyorum: Zar dikimini bir erkek nasıl anlayabilir ki?
Esin daha önce defalarca ve farklı insanlarla yaşandıysa tavrını anlar diye düşünüyorumAynen öyle ama benım tam ılıskı olmadı ve bır kez oldu hala bıldıgım bırsey yok yanı
gercı cınsel ılıskı hayatı olanlar daha ıyı anlar ama ben bılmıyorum
Esin daha önce defalarca ve farklı insanlarla yaşandıysa tavrını anlar diye düşünüyorum
Canım ilişkide değil önemli olan bir kadın doğum uzmanının anlamayacağı şekilde olması benim için şu an bu önemli malesefAllah korusun de kız anlasılmaz dıye bılıyorum anlasılırsa zaten bittik bu işleme gerek yok
zaten erkeklerın anlaması mümkün degıl kadın dogum uzmanı cok detaylı bakarsa anlıyormus ama zaman gecınce anlasılma ıhtımalı yokmus. Ben cok arastırdım
Harun bir tane duydum oyle ama yıne Akın beyden sonra en ıyısı Harun bey bence
Korkut beyde yaptıran bır kız olmustu 4 sene sonra evlenmıs kanaması olmus ama olumsuz sonucta görmustüm.
Anlasılma ıhtımalı varsa bu ıslemlerı nıye yapsınlarkı?
Ben sana özelden anlatayım durumuEsin anlamadiktan sonra uzman doktor kontrolü neden olsun ki
Esin anlamadiktan sonra uzman doktor kontrolü neden olsun ki
Üzülme gönlünü ferah tut yapabilecek başka hiç birşey yok şuanda. Benim gibi çaresizlik yaşamıyorsundur emin ol :)o zaman cok büyük sıkıntı yaaa bırde yakında evlenıcem sanırım
Üzülme gönlünü ferah tut yapabilecek başka hiç birşey yok şuanda. Benim gibi çaresizlik yaşamıyorsundur emin ol :)
Harun özkan cnm anadan doğma yapıyormus
Şişli med var birde orası hakkındada cok ıyı konusuyorlar
Geçen sene Ocak ayında Harun Özkan’a yaptırdım gerçekten konuşmalarıyla beni çok rahatlattı ama çok paragöz bir adam emin olabilirsiniz biz parayı havale yapmak istedik kesinlikle kabul etmedi 6 bin tl haftasonu hesaptan çekmek için bankayla görüş git gel canımız çıkmıştı. Anadan doğma olayını bilmem ama 3 doktora gittim 3üde anladı arkadaşımda benimle yaptırmıştı onun gittiği doktorlarda anladı. Sonuç olarak ikimizde evlendik ilk ilişki çok zor oluyor fleep yönteminde ben 10 günde anca yapabilmiştim. Arkadaşımında benimde kanamam oldu.