Kızlık zarı zedelenmesi

Lyta

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
35
12
24
Merhaba doktora gidip kızlık muanesi oldum. Doktor kızlık zarinda sadece 1 noktada hafif zedelenmem olduğunu söyledi. Bende cinsel birlikteliğim de kanama olup olmayacağını sordum. %95 kanaman olur sadece 1 nokta da zedelenmen var geri kalan kısımlar sağlam dedi. Kanama olmasını kafana çok takiyorsan dikim yapabiliriz dedi. Dikim yaparsak %100 kanaman olur ama bu şekildedir kanaman %90 95 olur dedi şuan bakiresin yani dedi. Bu durumu yaşayan varmı ?

Oradan kan akması senin daha önce ilişki yaşamadığın anlamına gelmeyecek ki sadece karşı tarafı kandırmış olursun , evleneceğin insandan bunu gizlemek de seni rahatsız edebilir ileride

bazı insanların hiç kanamıyor bunu biliyorsunuz değil mi? ya da haftalar, aylar sonra kanıyor.. mesele kan akması mı yoksa sizin daha önce bir şekilde başkasıyla birlikte olup olmamanız mı?

Of gelse ne olur. Benden hiç kanama olmadı, öldüm mü?😃

Merhaba doktora gidip kızlık muanesi oldum. Doktor kızlık zarinda sadece 1 noktada hafif zedelenmem olduğunu söyledi. Bende cinsel birlikteliğim de kanama olup olmayacağını sordum. %95 kanaman olur sadece 1 nokta da zedelenmen var geri kalan kısımlar sağlam dedi. Kanama olmasını kafana çok takiyorsan dikim yapabiliriz dedi. Dikim yaparsak %100 kanaman olur ama bu şekildedir kanaman %90 95 olur dedi şuan bakiresin yani dedi. Bu durumu yaşayan varmı ?
Kanamasa ne olur? Hangi cagda yasiyorsunuz? Afganistan degil burasi (henuz)

Bugün adet bitti bende mastürbasyon esnasında kan geldi korktum.

X