merhabalar
1,5 yıllık evliyim.. 10 aydır korunmuyorum. hamile kalmadım hiç.
bu ay adetim 14 gün gecikti . doktora gittim ilk defa. acaba bişey mi var diye.
alttan muayene etti. kızlık zarı duruyor ilişkiye giriyomusunuz dedi?? şaşırdımmm
ilk ilişkide kan geldi dedim .
rahim ve yumurtalıklar temız sorun yok dedi...
ama kızlık zarı kafama takıldı. acaba bu yuzden mi hamile kalamıyorum dedim. doktorada sormadım. . . kafama bu takıldı şimdi...
hamile kalmayı çook isityorum. adetim 14 gün geçince umutlandım hamileyim die.. 2 kere test yaptım negatif
çok teşekkürler
hamıle klabılırsın canım umarım hamılesındır hayırlısıylan.dogumda patlar buyuk ıhtımal
cnm hiç sormamıs ol bunu kızlık zarı kesinlikle gebe kalmaya engel değildir.ortada adet kanının geldigi delikten içeri gider spermler cnm
yarenn:)bana niye demedin bakım....neyseee..kalabilirsin sorun olnmaz diye biliyorum..
kızlık doumda yırtılırr
Kızlık zarınız esnek ama zannettiğiniz gibi o zar orada bir duvar gibi durmuyor. Hamile kalmaya engel değil. Ama eğer regliniz 21 günden kısa ve 35 günden uzun sürüyorsa bunun nedeninin araştırılması ve tedavi edilmesi gerekir ve bu sadece muayene ile değil hormon tetkikleriyle de yapılır. Doktorunuz sizden hormon testi istemedi mi. Eğer hormonlar değerlerin bir yada birkaçı yüksek değerlere sahipse ilaçla düşürülür ve regli düzene girer. Dediğinize göre kist gibi bir bulgu da yok... Bu testleri yaptırın. Onlarda da birşey yoksa psikolojik olabilir gecikmeler.
aaa demedimmi canımmm bilmiyorumkismile doktora gittim demiştim ya ozaman söylemişti.
ilk başta kafamda soru işaretleri vardı acaba bundanmı hamıle kalamıyorum dıye . ama şimdi içim çok rahattt :dance:
demedin tabii:)))sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?