• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KızLık zarı yırtılmadan hamile kalınabilir mii ??

YARENn

ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
2.654
2
116
Eskişehir
merhabalar
1,5 yıllık evliyim.. 10 aydır korunmuyorum. hamile kalmadım hiç.
bu ay adetim 14 gün gecikti . doktora gittim ilk defa. acaba bişey mi var diye.
alttan muayene etti. kızlık zarı duruyor ilişkiye giriyomusunuz dedi?? şaşırdımmm
ilk ilişkide kan geldi dedim .
rahim ve yumurtalıklar temız sorun yok dedi...
ama kızlık zarı kafama takıldı. acaba bu yuzden mi hamile kalamıyorum dedim. doktorada sormadım. . . kafama bu takıldı şimdi...
hamile kalmayı çook isityorum. adetim 14 gün geçince umutlandım hamileyim die.. 2 kere test yaptım negatif
çok teşekkürler

sen eşinle ilşki yaşıyorsan ve doktor kızlığın hala duruyo diyorsa esnek zara sahipsin demektir. oda doğumda bozuluyor. sakın telaş etme kafanı karıştırma . esnek zara sahip olan herkez hamile kalabiliyor elbette. benim ilk gece hiç kan gelmedi hamile kaldım şuan 12 haftalık rabbim bağışlasın bu sorun değil emin ol.

merhabalar
1,5 yıllık evliyim.. 10 aydır korunmuyorum. hamile kalmadım hiç.
bu ay adetim 14 gün gecikti . doktora gittim ilk defa. acaba bişey mi var diye.
alttan muayene etti. kızlık zarı duruyor ilişkiye giriyomusunuz dedi?? şaşırdımmm
ilk ilişkide kan geldi dedim .
rahim ve yumurtalıklar temız sorun yok dedi...
ama kızlık zarı kafama takıldı. acaba bu yuzden mi hamile kalamıyorum dedim. doktorada sormadım. . . kafama bu takıldı şimdi...
hamile kalmayı çook isityorum. adetim 14 gün geçince umutlandım hamileyim die.. 2 kere test yaptım negatif
çok teşekkürler

Tabiki kızlık zarı spermin yumurtaya ulaşması için bi engel teşkil etmediği için hamile kalabilirsin.

çook teşekkür ederim ikinizedeee...
kafamda hep soru işareti vardı.
heray hamilemiyim diye stres yapıyordum. şimdide bunu takmıştım kafama. artık içim rahat...

nagihan, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
rabbim banada nasip eder en kısa zamanda inşallah
çok sağolun :teselli:

hamıle klabılırsın canım umarım hamılesındır hayırlısıylan.dogumda patlar buyuk ıhtımal

bişi daha soracağım
adetim geciktiği için yumurtlama günlerimi bilmiyorum. netteki hesaplıyacılarda olmuyor.

son adet tarihlerim ;
6 şubat
22 aralık
18 kasım

gerçi geçen aylarda hep yumurtlama günlerini boş geçirmedik yine yok bebiş kaydirigubbakcemile

Hamile kalmanın kızlık zarıyla hiç alakası yok canım kalabilirsin :)

cnm hiç sormamıs ol bunu kızlık zarı kesinlikle gebe kalmaya engel değildir.ortada adet kanının geldigi delikten içeri gider spermler cnm

cnm hiç sormamıs ol bunu kızlık zarı kesinlikle gebe kalmaya engel değildir.ortada adet kanının geldigi delikten içeri gider spermler cnm

tamam hiç sormamış oldum bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
ne bilim doktor öyle söyleyince kafama takıldı kımselerede soramadım o yuzden ama içim çook rahat şimdii sırnaşık şey

yarenn:)bana niye demedin bakım....neyseee..kalabilirsin sorun olnmaz diye biliyorum..
kızlık doumda yırtılırr

Kızlık zarınız esnek ama zannettiğiniz gibi o zar orada bir duvar gibi durmuyor. Hamile kalmaya engel değil. Ama eğer regliniz 21 günden kısa ve 35 günden uzun sürüyorsa bunun nedeninin araştırılması ve tedavi edilmesi gerekir ve bu sadece muayene ile değil hormon tetkikleriyle de yapılır. Doktorunuz sizden hormon testi istemedi mi. Eğer hormonlar değerlerin bir yada birkaçı yüksek değerlere sahipse ilaçla düşürülür ve regli düzene girer. Dediğinize göre kist gibi bir bulgu da yok... Bu testleri yaptırın. Onlarda da birşey yoksa psikolojik olabilir gecikmeler.

kızlık zarını muhafaza etmeye çalış. Allahın izniyle kadın hastalıklarından da koruyor

yarenn:)bana niye demedin bakım....neyseee..kalabilirsin sorun olnmaz diye biliyorum..
kızlık doumda yırtılırr

aaa demedimmi canımmm bilmiyorumkismile doktora gittim demiştim ya ozaman söylemişti.
ilk başta kafamda soru işaretleri vardı acaba bundanmı hamıle kalamıyorum dıye . ama şimdi içim çok rahattt :dance:

Kızlık zarınız esnek ama zannettiğiniz gibi o zar orada bir duvar gibi durmuyor. Hamile kalmaya engel değil. Ama eğer regliniz 21 günden kısa ve 35 günden uzun sürüyorsa bunun nedeninin araştırılması ve tedavi edilmesi gerekir ve bu sadece muayene ile değil hormon tetkikleriyle de yapılır. Doktorunuz sizden hormon testi istemedi mi. Eğer hormonlar değerlerin bir yada birkaçı yüksek değerlere sahipse ilaçla düşürülür ve regli düzene girer. Dediğinize göre kist gibi bir bulgu da yok... Bu testleri yaptırın. Onlarda da birşey yoksa psikolojik olabilir gecikmeler.

normalde 33 gün adet günlerim. ilk defa bu ay bu kadar uzun gecikti..kan testi yaptırdı sadece..
çatlatma iğnesi falan vuruluyomuş dedim onlara hiç gerek yok herşey normal dedi. o yuzden içim rahat. en azından bişey olsaydı alttan bakıldı yumurtalıklarda kist var falan derdi. çok şükür bişiy yokmuş .
ben geçen ay çok kafama taktım stres yaptım kesın hamıleyım gözüyle baktım. strestden gecikti sanırım. ama artık stres yook bayanssulusmile

Back