Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok güzel bir pazarlama taktiği uygulamaya çalışıyor şu anda size Bir sonraki mesajda tamam o zaman bakireysen ispatla bana diyecek o gün alamadığını bugün alacak..
Çok güzel bir pazarlama taktiği uygulamaya çalışıyor şu anda size Bir sonraki mesajda tamam o zaman bakireysen ispatla bana diyecek o gün alamadığını bugün alacak..
Kesinlikle bu da olabilir.17 yasındayken kızın sevgilisi bakire degilsin dedi diye kanıtlayıp sonrasında artık degilsin cevabı aldıgı konular varken çok doğru.
Kesinlikle bu da olabilir.17 yasındayken kızın sevgilisi bakire degilsin dedi diye kanıtlayıp sonrasında artık degilsin cevabı aldıgı konular varken çok doğru.
O konuları bilmiyorum ama böylesini cok gördüm cok duydum çevremde de ne yazıkki bu tarz erkek cok. Kendilerini akıllı sanıyolar istediklerini almak için bu oyunu kullanıyolar kanan varsa kanıyor işte.