Kızlık zarı ve sevgilim

Aslınn da çok sorun etmedi ama şaşırmış sadece
cok onemsiyorsa niye kurcaliyor? ayrica boyle seylere cok onen veriyorsa siz baska insanlarla cook daha fazlasini da yapmış olabilirsiniz sonucta onunla o noktaya geldiyse. madem onem veriyor niye bu noktaya kadar ilerliyor?
sacma sapan bir adam. muhtemelen devam etmek sonuna kadar gitmek istedigi icin sana ayak yapıyor

Sevgiliniz öküzün teki cahil demek ki. Her zarı bozulandan kan gelmez. Sizin de zarınız yırtılmış olabilir bunları sorun edecekseniz yapmayın böyle şeyler. Sorun edecek kişilerle de ilişki kurmayın.

Sevgiliniz öküzün teki cahil demek ki. Her zarı bozulandan kan gelmez. Sizin de zarınız yırtılmış olabilir bunları sorun edecekseniz yapmayın böyle şeyler. Sorun edecek kişilerle de ilişki kurmayın.
Biraz alkol almıştık o seviyeye nasıl geldik ben de bilmiyorum ama daha ileri gitmedik. Zaten biraz baskı yaptığında canım yandı ve elini geri çektim. O baskı yaptığı nokta acaba kızlık zarının girişi olanilir mi diye sizlere sormak istedim. Daha önce de başkasıyla bir beraberliğim olmadı.

Ayrıca ben beni yargılayın ya da kötü yorumlar yapın diye size bir şey danışmıyorum. Sadece daha önce benzer bir durum yaşamış olan varsa. Aydınlatsın diye bir ricada bulunmak istedim.

Siz bakire değilsiniz bunu bi bilin

Sevgiliniz sizle herşeyi yaşayıp bakire değilsiniz diye ailesinin bulduğu kızla evlenen ve namustan bahseden tiplerden belli ki

Madem bu kafada biri gerizekalı ne diye başka kızla yani sizle sevişiyor

Siz bakire değilsiniz o adam değil

Hanımlar merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim bakireyim. Erkek arkadaşımla sevişirken parmaklarını vajinamdan içeri soktu (o anın sarhoşluğuyla tam hatırlamıyorum ). Bir süre o şekilde seviştik. Parmaklarıyla biraz ileri gittiğinde canım yandı ve elini geri çektim. Kendisi ilk önce benim bakire olduğumu düşünüyormuş ve o akşamdan sonra parmaklarıyla baya ileri gittiğini düşünüp o halde kanamam olmadığı için bakire olmadığıma karar vermiş. Ama benim canım yandığı noktada elini ben grri çektirmiştim. Bu durumu bana söylediğinde ona bakire olduğumu söyledim ama bana inanmadı. Sizce ne yapmam gerekli. Ben bile kendimden şüphe edicek hale geldim. Kızlık zarı hakkında biraz bilgi verir misiniz? Bu şekilde bozulan bir şey mi?
Çok düşünmeyin böyle şeyleri. Her insanın anotomisi farklıdır.

Hanımlar merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim bakireyim. Erkek arkadaşımla sevişirken parmaklarını vajinamdan içeri soktu (o anın sarhoşluğuyla tam hatırlamıyorum ). Bir süre o şekilde seviştik. Parmaklarıyla biraz ileri gittiğinde canım yandı ve elini geri çektim. Kendisi ilk önce benim bakire olduğumu düşünüyormuş ve o akşamdan sonra parmaklarıyla baya ileri gittiğini düşünüp o halde kanamam olmadığı için bakire olmadığıma karar vermiş. Ama benim canım yandığı noktada elini ben grri çektirmiştim. Bu durumu bana söylediğinde ona bakire olduğumu söyledim ama bana inanmadı. Sizce ne yapmam gerekli. Ben bile kendimden şüphe edicek hale geldim. Kızlık zarı hakkında biraz bilgi verir misiniz? Bu şekilde bozulan bir şey mi
Ayril

Ha parmağı sokmuş, ha şeyi sokmuş ne fark var arada benim bakire kardeşim🤔

Sevgiliniz sizle herşeyi yaşayıp bakire değilsiniz diye ailesinin bulduğu kızla evlenen ve namustan bahseden tiplerden belli ki

Madem bu

Madem bu kafada biri gerizekalı ne diye başka kızla yani sizle sevişiyor

Siz bakire değilsiniz o adam değil
Öncelikle onunla seviştiğim için bakire olmadığımı söylüyorsanız okey değilim. Fakat cinsel bir birlikteliğimiz olmadı daha önce de başkasıyla bu şekil bir ilişki yaşamadım. Benim burada destek beklediğim konu kızlık zarıyla alakalı olan kısım. Kızlık zarımdan her hangi bir kan akışı vs olmadı o yüzden. Biraz ileri gittiğinde sadece canım yandı ve ben elini hemen geri çektiğimi hatırlıyorum. Bu baskı yaptığı nokta orası olabilir mi diye bilen birilerine sormak istedim.

Öncelikle onunla seviştiğim için bakire olmadığımı söylüyorsanız okey değilim. Fakat cinsel bir birlikteliğimiz olmadı daha önce de başkasıyla bu şekil bir ilişki yaşamadım. Benim burada destek beklediğim konu kızlık zarıyla alakalı olan kısım. Kızlık zarımdan her hangi bir kan akışı vs olmadı o yüzden. Biraz ileri gittiğinde sadece canım yandı ve ben elini hemen geri çektiğimi hatırlıyorum. Bu baskı yaptığı nokta orası olabilir mi diye bilen birilerine sormak istedim.
Biz jinekolog değiliz nerden bileceğiz çok içinde şüphe varsa kontrole git daha emin olursun...burdan kesin bilgi edinemezsin...

O zaman kadın anatomisinden bu kadar habersiz yaşayan hıyarlarla bu kadar yakınlaşma, herkesten kan gelmez.

Hanımlar merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim bakireyim. Erkek arkadaşımla sevişirken parmaklarını vajinamdan içeri soktu (o anın sarhoşluğuyla tam hatırlamıyorum ). Bir süre o şekilde seviştik. Parmaklarıyla biraz ileri gittiğinde canım yandı ve elini geri çektim. Kendisi ilk önce benim bakire olduğumu düşünüyormuş ve o akşamdan sonra parmaklarıyla baya ileri gittiğini düşünüp o halde kanamam olmadığı için bakire olmadığıma karar vermiş. Ama benim canım yandığı noktada elini ben grri çektirmiştim. Bu durumu bana söylediğinde ona bakire olduğumu söyledim ama bana inanmadı. Sizce ne yapmam gerekli. Ben bile kendimden şüphe edicek hale geldim. Kızlık zarı hakkında biraz bilgi verir misiniz? Bu şekilde bozulan bir şey mi?
Çok güzel bir pazarlama taktiği uygulamaya çalışıyor şu anda size😂
Bir sonraki mesajda tamam o zaman bakireysen ispatla bana diyecek o gün alamadığını bugün alacak..

Kızlık zarının anatomik yapısı kisiden kisiye degisir.Esnekse yırtılmak yerine esner mesela.Nedeni baska faktörler de olabilir.Sevgilinin sana degilde kanı görüp inanacak olması…sorun olan bu durum buraya odaklan konu sahibi.Bakiresin degilsin senin bedenin senin tercihin kimseyi ilgilendirmez.

X