• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı ve ertesi gün hapı hakkında

sss123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
2 gün önce ilk defa ilişkiye girdik kan o an geldi sonra durdu 2 kez ve korunmadan ilişki oldu sabah ella adlı ilacı aldım mide bulantısı oldu dün kanama yoktu reglime normalde 8 gün var bugün uyandığımda kan geldi sebebi nedir sizce

Ayın 23 ünde sürtünme ile ilişkiye girdik o zamanda prezervatif yoktu spermler akmış olabilir diye korkuyorum test yapsam kanama varken sorun olur mu yanlış gösterir mi birde 2 gün önce olan ilişkim için idrar test yapsam sorun olur mu?

Ella doğum kontrol hapı değil miydi? 1 ay önceden başlamak gerekiyor ona, sizin kullanacağınız ertesi gün hapıydı.
Ayrıca düzgün korunun bi zahmet!

Ekleme: Ella ertesi gün hapıymış tamam. Ertesi gün hapı adet düzensizliği yapar kist bile yapıyor dikkat etmek gerikiyor. Tüm dengeleri bozuyor.

Korunma yontemleri hakkinda bilgi edinmelisiniz, bundan sonrasi icin. Ellanin yan etkilerini okuyun kanama yapabilir diye yaziyor.
Bu arada kizlik zari bozulunca kan gelmis olabilir. Ama bu kan bir yerde duracak degil mi? Selale misali surekli akacak degil ya

İki günde idrar testinde bişey çıkmaz.

Düzenli seks hayatınız olacaksa korunma yollarını öğrenin.
Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir, hormon dengenizi bozar. Bir doktora görünün.

Bunu koruma yöntemi olarak istemedim ilk seferde prezervatif daha çok acıtıyormuş o yüzden korunmadan istedim şimdi ilişkiniz üzerinden 2 gün geçti dün ilacı içtim kanama yoktu bugün kanama olması normal bir şey mi. 23 ünde olan için kanama varken test yapsam yanlış çıkar mı

ertesi gün hapı senede 2 defadan fazla alınmaması gereken bir hap bütün hormon dengesini bozuyor ve bir doğum kontrol yöntemi değil. kendinize bir yöntem belirleyin doktor kontrolüyle tabi. ayrıca ella aldıysanız hamile kalmanız çok olası değil.

Bunu koruma yöntemi olarak istemedim ilk seferde prezervatif daha çok acıtıyormuş o yüzden korunmadan istedim şimdi ilişkiniz üzerinden 2 gün geçti dün ilacı içtim kanama yoktu bugün kanama olması normal bir şey mi. 23 ünde olan için kanama varken test yapsam yanlış çıkar mı

Doktooor değiiiliiiiz hiiiiç birimiiiiz, diyerek bir minik serçe şarkısıyla cevap vereyim sana.

Bna göre endişe edeceğiniz bir durum yok.sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar az .ellayı aldıysanız korkmayın.ama doğum kontrol yöntemi olarak kullanmayın.ara ara kanama olması normal.zar tam yırtılmamış da olabilir..

ella ertesi gün hapı değil doğum kontrol hapı ki ilk ilşki süresinde düzensizlikler olabiliyor diye biliyorum

Et ete değecek mantığıyla saçma sapan ilaçları kullanıp vücudunuz mahvediyosunuz. Önce o ilaçlaro bırakın. Prezervatif, doğum kontrol hapı ya da diğer etkili korunma yöntemlerini tercih et. Gerisi hakkında yorum yok doktor değiliz

Ya allaşkına bu tür sorular için doktora gidemeyecek tipte biri iseniz nolur ilişki yaşamayın.Öyle olmuş mudur böyle olmuş mudur.Hicbirimizin gözünde ultrason falan yok nerden bilelim biz bunları.

Ya allaşkına bu tür sorular için doktora gidemeyecek tipte biri iseniz nolur ilişki yaşamayın.Öyle olmuş mudur böyle olmuş mudur.Hicbirimizin gözünde ultrason falan yok nerden bilelim biz bunları.

internette de çok aydınlatıcı videolar var sağlık sitelerinde buraya yazmak daha kolay geliyor herhalde.

elinizde ictiginiz ilacin prokpektüsu yoksa netten baksaydiniz o ilaci icenlerin yuzde 50 sinde kanama yapabilecegi ihtimalini ogrenmis olurdunuz.baska yorum yapmak istemiyorum

Normal canim kanaman 2 gün önce bozuldu diyorsun. Ayrica hamile hemen kalinmaz beklemen lazim oyle bir şüpheli ilişki yasadiysa diger regl donemini bekleyeceksin.

Ertesi gün hapini kullanırken bir değil defalarca dusunmek gerekir.durumu kurtarmak için içilen o hap uzun vadede vücuda zarar veriyor.hormon dengelerini alt üst ediyor.ostrojen yükseliyor vücutta ki yükseldikçe beraberinde karaciğer Yağlanması ortaya çıkıyor.duzensiz adetlerde cabasi ve beraberinde armut tipi şişmanlık başlıyor.bence bu son olsun bir daha ertesi gün hapini tercih etme.dogum kontrol yöntemlerini doğru seçmelisin

Iliskiden 2 gun sonra mi ictin ella yi

Yusuf yusuf olacaksanız ne diye korunmuyorsunuz?
Araştırsanıza netten.
Tabi burdan hazır cevap almak daha kolayken ne gerek var dimi.

Iliskiden 2 gun sonra mi ictin ella yi
hayır yaklasık 12 saat sonra aldım ilacı ilişkinin üzerinden 1.5-2gün geçti dün kanama olmadı ama bugün oldu bende telaşlandım

Back