• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı tamiri yaptıran ve sonuç alan arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olun

clooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
228
4
46
Arkadaşlar kızlık zarı tamiri yaptıran arkadaşlar varmı?? sonuçunu alanlar varsa lütfen bilgilerinizi paylaşalım..

dalga geçmek için yazmadım canım gerçekten.komiğime gitti birden.neyse ben bilmiyorum canım...

Yardımcı olacaksanız, eğer bi fikriniz var ise cevaplayın, insanları rencide Ederek ne anlıyorsunuz bilmiyorum ..

Konu dışı yorum yapmadan,Konuyu geyik sohbete çevirmeden konuyla alakalı görüşleriniz varsa paylaşın lütfen.

ben yaptırmadım ama akrabamız jinekologtu. flep kaldırma yöntemi daha garanti oluyormuş. eğer bütçen yeterliyse iyi bir doktor bulup flep kaldırma yönetemiyle yaptır. doktorun başarısı çok önemli bu konuda. işinin ehli birine yaptırırsan başarısız olma olasılığı yok denecek kadar az

ben yaptırmadım ama akrabamız jinekologtu. flep kaldırma yöntemi daha garanti oluyormuş. eğer bütçen yeterliyse iyi bir doktor bulup flep kaldırma yönetemiyle yaptır. doktorun başarısı çok önemli bu konuda. işinin ehli birine yaptırırsan başarısız olma olasılığı yok denecek kadar az

burada değil ama yaptırmış olan yurt dışından birkaç arkadaşım vardı. (orta doğu ülkesinde) gayet başarılı oluyomuş ve de uygun fiyatlı.

Back