Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar..benm sorunum kızlık..ya suana kadar hiç erkek arkadasım olmadı bnm.fakat mantar nedeniyle peceteyle zorlayarak sildigimden dolayı içeriden küçücük 2 damla kan geldi ama cok ufaktı..2.travmamda çarptm sertce yine silinirken bıktım inanın mantrdan tedavş oldugum halde usandm çarptıgımda ck az kan geldi ama içerdenmi dısardan mı bilmem..özellikle evlilerden bekliorum nolur ilk gece hersey normal olurmu sizce jinekolojk muayene fobim olustu ve ayna ilede görünüyor resmen duvar gbii bişi içerde ltfn yardm..
poskolocum ya bnde aynı seyi durup dururken taktım kafama senin gibi bnde bakmaya çalıstım duvar gibi bşy var ama anlayamıyorum bişi sorcaaktm sana küçük dudakların hemen orkaki seymi bu zar yoksa onun içindeki göremediğimiz seymmi nolur cevap yaz kafayı yicem eyvahedigeldismile bn bsy yapmadım ya durup dururken bakıyım dedim anlayamıyorum ve cok korkuyorummmm
kızlık zari disaridan bakildiginda gorulemez! vajinanin 1-2 cm icerisindedir!
nereye gidip baktırmıştınız benim de içimde bu konuda şüpheler var takıntı haline getirdim özel hastanede bakarlar mı ve bu muayenein bi zararı ollmaz değil mi vajinanın dudklarını çekip bakmalrıylaya vajinanın dış dudaklarını tutup biraz çekiyorlar gerçekten açıtıyor bana ilk alttan baktıklarında gözümden otomatik yaş gelmişti sonra alıştım ama sen kendini istediğin kadar kas açık ile kapalı belli oluyor o doktor anlamamış senide stres yapmış boşuna.
ne yaptınızz bu takıntıdan kurtulabıldınız mi aynı takıntı bende de oluştuzaten fobim vardı iiice fobileştim maaleseff..çekti iicee parmak dokundurduu uffffffffff iğrenctii
Devlet hastanelerinde bile bakıyorlar ama eline rapor vermiyorlar sadece sana soyuyorlar ben kızlık zarı ıcın gıtmemıstım o yıllar hormonal bozuklukları ıcın gıttıgım de muayene o sekılde oluyordu ve Dr kızlık zarım ile ılgılı bilgi verdıgınde anlamıstım ki onun muayenesi de boyle oluyor canın acıyor ama hıcbır zararı yoknereye gidip baktırmıştınız benim de içimde bu konuda şüpheler var takıntı haline getirdim özel hastanede bakarlar mı ve bu muayenein bi zararı ollmaz değil mi vajinanın dudklarını çekip bakmalrıyla
Yok canım ya 16 17 yaslarımda oyle cok muayene oldum ki Dr tum gucuyle cekıp ayırıp ısıgı dayayıp muayene ediyordu sonra ben evlendim 2 ay ılıskıye giremedim zor actırdımbenim de bu konuda endişelerim var doktora gitsem eğer o bölgeye zarar verirse diye korkuyorum çekiştirme ile kızlık zarı zarar görmez değil mi
Arkadaşlar rica etsem benim konumada bakar misinz?takma bence bu kadar bu konuya sonuçta sen kendinden eminsin
sadece biraz tahriş olmuştur vajinan o kadar
kızlık zarı öyle kolay kolay yırtılmaz silinmeyle