teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı..Gonca haklısın ama o kasıntıyı o agrıyı yaşamayan bilemez resmen keyfin kacıo hergün ama cevrem zara önem veren bi cevre ondn her sıkıntım..hatta diosunkii zar dan banane o derece agrı ve kasıntı tedavi oluorum haplarla ama alttan baktırmam ben hiçbir zaman..
canım alttan baktırmam die büyük konuşma ben bekar olduğum halde belki 4 kez alttan muayene oldum(sen gibi baktırmam diyodum ,hatta erkek doktora bile muayene oldum)kaşıntı akıntı falan vardı artık kaşımaktan kan geliyordu her gittiğimde vajinal kültür aldılar...
umarım bi sıkıntı yoktur kızlığındayerimseniben
bence bu kadar krkma doktora gıt zaten doktor alttan muaynede kız olduugn ııcn sadece bakıcaktır kokrulck bır sey yok...hıc olmadı bu kasıntı ıcın eczenede krem stılıyo bır kez benım basımada gelmıstı ınanılmaz kotuydu ve evlı dgeıldım eczeneye durumu anlattım ve krem verdı o kadar ıyı geldıkı ...send egıt derım..ve kokrma kızlıgına bır sey olmamıstır sadece bence tahrıs olmustur o yuyzden gecmıs olsun..
Birşey olmamıştır canım merak etme öyle kıolay değil yani o iş. Ama biraz daha dikkat edersen iyi olur tabii...
hayir canim merak etme! ó tahrisdendir yani sile sile tahris oldugundan kanamistir güzelim! kizlik zarinin yirtilmasi okadarda kolay degil canim icin ferah olsun!
olmamıştır bişey rahat ol. ben de mantar olmuştum. Allah bi daha yaşatmasın kabus gibi gerçekten, kaşınmaktan ölmüştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?