Kızlık Zarı .s Lütfen yardımcı olun ?

naz12012015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
4
0
1
29
Özellikle bayan arkadaşlarım ve ablalarim bu konuda yardimci olurlarsa cok mutlu olurum. .s öncelikle sorunum 9 10 aylik bir iliskim.var ve bir ara.ileri derecede bir yakinlasmanin.verdigi durum sonucu kizlik zarim bozuldu sphe durumum var ama gercek anlamda bir birlesme olmadi o da bende cok dikkat ediyordk srtnme tarzindaydi ama bir an fazla bir baski oldu yinede girme birlesme dedgm gibi gercklesmedi ben kendimi geri cektm. Ama o kadar kastgm icin mi kendimi.bilmiyorm kasik blgemde bir agri hissettm cok kisa srdü bes dakika kadar ve bir damla yada iki d amla cok az bir miktarda kanamam oldu ama silik silik peceteyle kontrol.ettm. Yinede muayane olmak istiyorm ama devlet hastanelerinde bu kesinlikle savcilik gibi yksek kurumlardan izin.olmadan gercklestirilemiyor. Ankarada oturuyorm özel hastanelerde yada özel muayanelerde gerceklestirebilirim ama netten arastirabildim sadece o da cankaya ve tunali gzergahlarinda özel muayeneler mevcut ama ücreti 250 tl ve 300 tl arasi degisiyor daha uygun hic bir yer bulamadim ve bu hzursuzlk spheyle duramiyorm ltfen yardimci olun .s ne yapabilirim ? Önerebileceginiz ankara civarinda bir tanidiginiz yada muayene var mi ?

ozel hastaneye git kadin doguma git genel kontrol yaptircam de icerde muayene olurken supheni anlat doktor kontrol etsin. ozel hastane muayene ucretleri 40-60tl falandir en fazla. devlet hastanesinde de aynisini yapabilirsin genel muayene yaptircam diip muayene esnasinda dile getirirsin. oyle savcilik falan tutupda seni birisi bekaret kontrolune goturcem derse sen karsi koyarsan falan gerekli die biliorm senin ozel muayenene karisamazlar

ben evlenmeden önce genel muayene için gitmiştim özele. mantar, enfeksiyon, miyom, kist felan var mı diye baktırmıştım. tam o sıra aklıma geldi, evleneceğim için kızlık zarımda problem var mı diye sormuştum. onlara bakarken aradan çıkmıştı.

Devlet hastaneleri yasak diyor maddi yndende özel muayanehaneler var cankaya tunali civarlarinda cikiyor.hep netten arastirma yapiyorum ve edindgm fiyat oralarda 250 300 tl. Cok pahali geldi daha uygun bir yr ariyorum ama bulamadim ankarada oturuyorum baska ne önerebilirsiniz .s

canım çankaya tunalı falan bakarsan tabiki pahalı olur. normal bir özele gideceksin, bir sürü özel hastane var, özellikle buna bakan bir yere gitmeyeceksin.

Bu konuda bir çok insana yardımcı olduk ama insanlar nankör işleri bitince tşk bile etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…