- 18 Kasım 2015
- 4
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi naz12012015
Özellikle bayan arkadaşlarım ve ablalarim bu konuda yardimci olurlarsa cok mutlu olurum. .s öncelikle sorunum 9 10 aylik bir iliskim.var ve bir ara.ileri derecede bir yakinlasmanin.verdigi durum sonucu kizlik zarim bozuldu sphe durumum var ama gercek anlamda bir birlesme olmadi o da bende cok dikkat ediyordk srtnme tarzindaydi ama bir an fazla bir baski oldu yinede girme birlesme dedgm gibi gercklesmedi ben kendimi geri cektm. Ama o kadar kastgm icin mi kendimi.bilmiyorm kasik blgemde bir agri hissettm cok kisa srdü bes dakika kadar ve bir damla yada iki d amla cok az bir miktarda kanamam oldu ama silik silik peceteyle kontrol.ettm. Yinede muayane olmak istiyorm ama devlet hastanelerinde bu kesinlikle savcilik gibi yksek kurumlardan izin.olmadan gercklestirilemiyor. Ankarada oturuyorm özel hastanelerde yada özel muayanelerde gerceklestirebilirim ama netten arastirabildim sadece o da cankaya ve tunali gzergahlarinda özel muayeneler mevcut ama ücreti 250 tl ve 300 tl arasi degisiyor daha uygun hic bir yer bulamadim ve bu hzursuzlk spheyle duramiyorm ltfen yardimci olun .s ne yapabilirim ? Önerebileceginiz ankara civarinda bir tanidiginiz yada muayene var mi ? ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)