Kızlık zarı neden kanamaz

Basakcan02

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
17
0
6
İstanbul
Kızlar nisanlımlA dügün 2015 te olacak ve birlikte olduk kan gelmedi basta cok acımıştı olmamıştı zamanla oldu ama hicbir seferde kızlık zarından kan gelmedi. Doktor korkum oldugu icin gidemiyorum. Evlenince cocugum olmaz ve acaba neden kanamadı sorusu oluyor cogu zaman. Sizce sebebi nedir

Esnek olabilir veya da çok az bir kan geldi ve farketmedinizz

Kızlık zarın esnektir belkide zarına bişi olmadı.
Komşumuz Vardı evlendi Kan gelmedi Dr gittiler
Kızlık zarı esnekmiş ve Eşi 1 sene boyunca Uğraştı
Ama sonuç alamadı
En sonunda hamilr kaldıda doğumla kızlık zarı gitti
İlla kan gelecek diye bişi yok!

Bu cevap icin tesekkuler benim de sanki hic kızlık zarım yok gibi neden benim basıma geldi of

Canım kızlık zarın çok büyük ihtimalle esnek yapıdadır internettende araştırabilirsin uzmanlar bu şekilde yazıyorlar kanamanın olmayacağı yönünde pek tabi ki bunu kendi başına anlayamazsın çok dert ediyorsan bir jinekologa görünerek zarının esnek olduğunu teyit ettirebilirsin ama bence çok gereksiz bunu dert etmemelisin eşinde sana güvenmeli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar nişanlımla ilişkiye girdik tam da olmadı aslında acı vardı ama hiç oldu olmadı mı onu hissedemedim o gün de adetliydim neyse evlendik gerdek gecesi kan gelmedi hakkımda yanlış düşünmeler oldumu bilmiyorum ama internetten araştırdim esnek olabilirmiş eşimle birlikte araştırıp onunla okuduk internetteki paylaşımları şimdi sorun yok 4 ay oldu bir kaç hafta sonra ay geçmeden damla damla kan geliyordu her ilişkide internetten baktığım da yara olabilirmiş ara verdik 1 hafta kan gelmedi şimdi yorumlara baktım da yazmak sizinle paylaşmak yorum getirmeninizi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…