Mrb arkadaslar . Acil yorum istiyorum. Muayene yaptırdim ama hala tedirginim. Isaret parmagımin yarisi kadar vajina icerisine sokup merak ettim cahillikten her hangi bi sorun olmadi yani kanama falan muayane eden doktor biseyin olmadigini ve evlenince cok kanama yapacak bi zarin var dedi. Okuduguma gore parmakla hemen bozulacak yapısı var diyor. Sizce doktor da yanilma payi olabilirmi.
Ya inşallah parmakla felan zarar görecek bi zar değildir bnde ilk adet olduğum da çok korkmustum parmagimla bakmıstim hatta gelmesin diye pamuk sokmustum cahillik işte ama böyle biseyden bozulacagini sanmıyorum bnim de içime şüphe düşürdün
Mrb arkadaslar . Acil yorum istiyorum. Muayene yaptırdim ama hala tedirginim. Isaret parmagımin yarisi kadar vajina icerisine sokup merak ettim cahillikten her hangi bi sorun olmadi yani kanama falan muayane eden doktor biseyin olmadigini ve evlenince cok kanama yapacak bi zarin var dedi. Okuduguma gore parmakla hemen bozulacak yapısı var diyor. Sizce doktor da yanilma payi olabilirmi.
Yani canim gecmis olsun.evli bir bayan olarak soyluyorum kizlik zarinin yirtilmasi icin birkac cmlik bir sey girmesi yeterlidir.ama doktorun her sey yolunda diyorsa yolundadir.