Kızlık zarı muayenesi

herares

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
2
0
1
31
merhaba, bir ilişkim var ciddi uzun sureli ve evleneceğiz fakat annem çocuğu istemiyor ben onunla birliktelik de yaşadım annemin haberi yok şüpheleniyor beni o yüzden bakirelik muayenesine götürmek istiyor doktorla önceden konuşsam anneme bakire olduğumu söyler mi söylemezse evlenemiycem beni ondan bunu bahane ederek uzaklaştırıcak eğer bakire olduğumu söylerse güven kazanmış olucak ve annemin çocuğu sevebilmesi için tek şansım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz sırf fikir alabilmek için bu siteye üye oldum

doktor bakire olmadığın gerçeğini saklamaz bence.Hem annen bakire olduğunu zannedince sence güven mi kazanacak o çocğua karşı . istemiyosa daha iyi olur annen için . Bakire olduğun söylenince bnce hiç vermez o zaman . Ama öğrendiğinde bi umut zaten o işi yapmışın evlenin diyecektir bnce

doktor bakire olmadığın gerçeğini saklamaz bence.Hem annen bakire olduğunu zannedince sence güven mi kazanacak o çocğua karşı . istemiyosa daha iyi olur annen için . Bakire olduğun söylenince bnce hiç vermez o zaman . Ama öğrendiğinde bi umut zaten o işi yapmışın evlenin diyecektir bnce
Yok malesef durum oyle degil ona karsi annemin guven kazanmasi gerekiyo boyle olursa uzulur uzulmesini istemiyorum

merhaba, bir ilişkim var ciddi uzun sureli ve evleneceğiz fakat annem çocuğu istemiyor ben onunla birliktelik de yaşadım annemin haberi yok şüpheleniyor beni o yüzden bakirelik muayenesine götürmek istiyor doktorla önceden konuşsam anneme bakire olduğumu söyler mi söylemezse evlenemiycem beni ondan bunu bahane ederek uzaklaştırıcak eğer bakire olduğumu söylerse güven kazanmış olucak ve annemin çocuğu sevebilmesi için tek şansım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz sırf fikir alabilmek için bu siteye üye oldum
evli olmadığınız durumda devlet hastanelerinde aşağıdan muayene yapılamıyor ayrıca bekaret kontrolü devlet hastaneleri yapmıyor. ve her halukarda muayene sırasında sizin dışınızda birinin odada olmasını istememeniz durumunda anneniz oda da duramaz ve doktor bu konu hakkında anneye açıklama yapamaz. özel doktora giderseniz sıkıntı olacaktır. ayrıca mahkeme kararı alınması gerekiyor bu kontrol için.

18 yasindan buyuksen seni boyle bisiye annen dahi olsa zorlayamaz bir arkadas yazmis mahkeme karari gerektirir. oturup konusarak halledilmiyo mu bu konu boyle muayenelere goturmeye kadar gelmissiniz??? annenin neden istemediine dair net bi fikrin var mi cunku benim annemin zamaninda bana tenkitte bulundugu ve benim sonuna kadar karsi ciktigim herseyde hakli cikmistir ama sizin durumu bilemem tabi.

Back