- Konu Sahibi kurtcobain
-
ya bende çok merak ediyorum.bu muayeneleri kim yapıyor?ne kadar ücret istiyorlar çünkü bende şüpheleniyorum kendimden..adetim bittikten 6 7 qün sonra banyoda tekrar kan qeldi orayı temizlerken annemede bişi söyleyemiyorum korkudan bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirm
kızlık muayenesi savcılıktan veya yetkili hakimden izin alınmadan kesinlikle yapılamaz
kişi kendi isteği ile gitse bile yapılmaz çünkü kötüye kullanımı vardır
adli tıp stajında öğrendiklerimdir bunlar
kötüye kullanım nedir diyeceksiniz?bu ülkede eve sahibi eve erkek girdiğini görünce gidin kızlık raporu alın yoksa evimde oturamazsınız dedi diye gidip ben kızlık zarı raporu istiyorum demek zorunda kalan insanlar var
şaka gibi ama gerçek hocaların tecrübeleri bunlar
ülkemizde herkes namuz bekçisi moduna girmeye çok eğilimli odugundan
gidip ben kendim muayene olmak istiyorum deseniz bile devlette yapılmaz
özelde,muaynehanede belki diyorum ,iş paraya döndüğü için
o da rapor değildir yani bir fikir söyler doktor
rapor ancak devletten olur
haır öLe değil adetim biteli 6 7 qün qeçdi ve adetten soraki 5. duşum falandı tabikide içine sokup temizlemiyorum ama ağda yapmşdım onun kanama gibi bi etkisi olurmu ? .S
kızlık muayenesi savcılıktan veya yetkili hakimden izin alınmadan kesinlikle yapılamaz
kişi kendi isteği ile gitse bile yapılmaz çünkü kötüye kullanımı vardır
adli tıp stajında öğrendiklerimdir bunlar
kötüye kullanım nedir diyeceksiniz?bu ülkede eve sahibi eve erkek girdiğini görünce gidin kızlık raporu alın yoksa evimde oturamazsınız dedi diye gidip ben kızlık zarı raporu istiyorum demek zorunda kalan insanlar var
şaka gibi ama gerçek hocaların tecrübeleri bunlar
ülkemizde herkes namuz bekçisi moduna girmeye çok eğilimli odugundan
gidip ben kendim muayene olmak istiyorum deseniz bile devlette yapılmaz
özelde,muaynehanede belki diyorum ,iş paraya döndüğü için
o da rapor değildir yani bir fikir söyler doktor
rapor ancak devletten olur
ya bende çok merak ediyorum.bu muayeneleri kim yapıyor?ne kadar ücret istiyorlar çünkü bende şüpheleniyorum kendimden..adetim bittikten 6 7 qün sonra banyoda tekrar kan qeldi orayı temizlerken annemede bişi söyleyemiyorum korkudan bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirm
:kedi: nişanlıyken ben de gitmiştim.çünkü nişanlım bu konuya önem verdiğini söylemişti.ben de takıntılı bir tipim,bir şey yapmamama rağmen ya farketmeden bir şekilde bozulduysa diye kafayı yemiştim.bunu erkekler anlayamaz bir şey yapmadıysan şüphen ne derler ama görmediğin bir şeyin orada durduğundan nasıl emin olabilirsin ki.üstelik çok farklı nedenlerle de yırtılabiliyor.sonra 118'i aradım ankarada bir özel jinekolog nosu istedim ilk verdikleri numarayı aradım.gittim doktora tabi tek başıma herkesten gizli olarak.baya bir utandım tabi ama o kadar sıkmıştım ki kendimi kararlıydım.makas şeklindeki o koltuğa yattım.doktor eldiven giyip dudakları iyice bir ayırıp bir ışıkla içeri baktı."hiç bir şey yaşamamışsın ki zedelenme bile yok,dört dörtlük bakiresin.niye geldin ki buraya" dedi.ben havalara uçtum tabi.üstelik beni iyi giyimli aklı başında biri olarak da görünce bu teste ne gerek duyduğumu baya bir sorgulamaya,kendi çapında sosyolojik bir araştırma yapmaya da kalktı ama ben politik cevaplarla hemen ikiledim.o kadar sevinmiştim ki bir kutu çikolata alıp veletlere dağıttım.ha bu arada ücret 50 lira idi.3,5 yıl öncesi ama.
ne kadar cahilmişim ya.şimdi komik geliyor tabi.ama bu benim suçum muydu diyorum.nişanlım bana deseydi ki "ben seni tanıyorum,sana güveniyorum önemli olan o et parçası değil"o zaman bende kendime bunu yaşatmayacaktım.nişanlılık sürecim bunlarla uğraşmakla değil,mutlu mesut geçecekti.ama kader işte.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?