• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı muayenesi

ya bende çok merak ediyorum.bu muayeneleri kim yapıyor?ne kadar ücret istiyorlar çünkü bende şüpheleniyorum kendimden..adetim bittikten 6 7 qün sonra banyoda tekrar kan qeldi orayı temizlerken annemede bişi söyleyemiyorum korkudan bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirm

ya bende çok merak ediyorum.bu muayeneleri kim yapıyor?ne kadar ücret istiyorlar çünkü bende şüpheleniyorum kendimden..adetim bittikten 6 7 qün sonra banyoda tekrar kan qeldi orayı temizlerken annemede bişi söyleyemiyorum korkudan bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirm

Orayı temizlerken nasıl kan geldi adet kanı olabilir parmağınızı vajinanın içine sokup mu temizliyosunuz anlamadım? ılginç

haır öLe değil adetim biteli 6 7 qün qeçdi ve adetten soraki 5. duşum falandı tabikide içine sokup temizlemiyorum ama ağda yapmşdım onun kanama gibi bi etkisi olurmu ? .S

canım kaça patlar die bişe sormuşun alt tarafı bi muayene hem sonra bi sıkıntın yoksa ne diye gidiceksinki ben çok gittim rahatsızlığımdan dolayı parmaklarıyla dudaklardan gerdirerek baktılar tabi biraz acıdı bi sorunun yoksa gitme bence biraz psikolojik olarak takıyosun kafaya

kızlık muayenesi savcılıktan veya yetkili hakimden izin alınmadan kesinlikle yapılamaz
kişi kendi isteği ile gitse bile yapılmaz çünkü kötüye kullanımı vardır
adli tıp stajında öğrendiklerimdir bunlar
kötüye kullanım nedir diyeceksiniz?bu ülkede eve sahibi eve erkek girdiğini görünce gidin kızlık raporu alın yoksa evimde oturamazsınız dedi diye gidip ben kızlık zarı raporu istiyorum demek zorunda kalan insanlar var
şaka gibi ama gerçek hocaların tecrübeleri bunlar
ülkemizde herkes namuz bekçisi moduna girmeye çok eğilimli odugundan
gidip ben kendim muayene olmak istiyorum deseniz bile devlette yapılmaz
özelde,muaynehanede belki diyorum ,iş paraya döndüğü için
o da rapor değildir yani bir fikir söyler doktor
rapor ancak devletten olur

valla canım ben elimi kolumu sallayarak devlet hastanesine gidip kızlık zarı muayenesi olmuştum amacım zaten rapor almak değildi yapısı şu su bu su hakkında bilgi akmaktı ama doktora ben kızlık zarı muayenesi için geldim yapısı hakkında bana bilgi verirmisiniz dedim oda çekiştire çekiştire baktı ve söyledi.
ama denildiği gibi rapor için bazı prosedürler şart olabilir bilemicem.

ya rapor almak diil zaten amacım baya korkuyorum hani bi kaç damla gelse korkmazdım biraz fazla geldi anlayamadım içim hiç rahat değil ankarada bildiğiniz bi yer var mı gitmezsem içim rahat etmicek çünkü..

haır öLe değil adetim biteli 6 7 qün qeçdi ve adetten soraki 5. duşum falandı tabikide içine sokup temizlemiyorum ama ağda yapmşdım onun kanama gibi bi etkisi olurmu ? .S

canım korkmana gerek yok ki ilişki yaşamadıktan sonra ağda ile kızlık bozulmaz.kızlığın bozulması için cinsel ilişki(penisin içine girmesi)gerekir.

kızlık zarı insandan insana değişir ama öyle cok önlerde olan birsey değil bu canım, böyle birseyle kızlık bozulmaz kafana ...

kafana takma diyecektim eksik oldu pardon canım yanlış anlama senağlama

kızlık muayenesi savcılıktan veya yetkili hakimden izin alınmadan kesinlikle yapılamaz
kişi kendi isteği ile gitse bile yapılmaz çünkü kötüye kullanımı vardır
adli tıp stajında öğrendiklerimdir bunlar
kötüye kullanım nedir diyeceksiniz?bu ülkede eve sahibi eve erkek girdiğini görünce gidin kızlık raporu alın yoksa evimde oturamazsınız dedi diye gidip ben kızlık zarı raporu istiyorum demek zorunda kalan insanlar var
şaka gibi ama gerçek hocaların tecrübeleri bunlar
ülkemizde herkes namuz bekçisi moduna girmeye çok eğilimli odugundan
gidip ben kendim muayene olmak istiyorum deseniz bile devlette yapılmaz
özelde,muaynehanede belki diyorum ,iş paraya döndüğü için
o da rapor değildir yani bir fikir söyler doktor
rapor ancak devletten olur

ne demek yapılamaz saçmalamışsın. Ben gayette gittim oldum kimseedende izin almadım. 18 yaşında olmak yetelri

cnm bn özele gittim 80 tlye muayene oldum kızlık zarı muayenesi+ normal jinekolojik muayene. DÜşünürsen doktorumu önerebilirm.

:kedi: nişanlıyken ben de gitmiştim.çünkü nişanlım bu konuya önem verdiğini söylemişti.ben de takıntılı bir tipim,bir şey yapmamama rağmen ya farketmeden bir şekilde bozulduysa diye kafayı yemiştim.bunu erkekler anlayamaz bir şey yapmadıysan şüphen ne derler ama görmediğin bir şeyin orada durduğundan nasıl emin olabilirsin ki.üstelik çok farklı nedenlerle de yırtılabiliyor.sonra 118'i aradım ankarada bir özel jinekolog nosu istedim ilk verdikleri numarayı aradım.gittim doktora tabi tek başıma herkesten gizli olarak.baya bir utandım tabi ama o kadar sıkmıştım ki kendimi kararlıydım.makas şeklindeki o koltuğa yattım.doktor eldiven giyip dudakları iyice bir ayırıp bir ışıkla içeri baktı."hiç bir şey yaşamamışsın ki zedelenme bile yok,dört dörtlük bakiresin.niye geldin ki buraya" dedi.ben havalara uçtum tabi.üstelik beni iyi giyimli aklı başında biri olarak da görünce bu teste ne gerek duyduğumu baya bir sorgulamaya,kendi çapında sosyolojik bir araştırma yapmaya da kalktı ama ben politik cevaplarla hemen ikiledim.o kadar sevinmiştim ki bir kutu çikolata alıp veletlere dağıttım.ha bu arada ücret 50 lira idi.3,5 yıl öncesi ama.

ne kadar cahilmişim ya.şimdi komik geliyor tabi.ama bu benim suçum muydu diyorum.nişanlım bana deseydi ki "ben seni tanıyorum,sana güveniyorum önemli olan o et parçası değil"o zaman bende kendime bunu yaşatmayacaktım.nişanlılık sürecim bunlarla uğraşmakla değil,mutlu mesut geçecekti.ama kader işte.mafoldumben

:kedi: nişanlıyken ben de gitmiştim.çünkü nişanlım bu konuya önem verdiğini söylemişti.ben de takıntılı bir tipim,bir şey yapmamama rağmen ya farketmeden bir şekilde bozulduysa diye kafayı yemiştim.bunu erkekler anlayamaz bir şey yapmadıysan şüphen ne derler ama görmediğin bir şeyin orada durduğundan nasıl emin olabilirsin ki.üstelik çok farklı nedenlerle de yırtılabiliyor.sonra 118'i aradım ankarada bir özel jinekolog nosu istedim ilk verdikleri numarayı aradım.gittim doktora tabi tek başıma herkesten gizli olarak.baya bir utandım tabi ama o kadar sıkmıştım ki kendimi kararlıydım.makas şeklindeki o koltuğa yattım.doktor eldiven giyip dudakları iyice bir ayırıp bir ışıkla içeri baktı."hiç bir şey yaşamamışsın ki zedelenme bile yok,dört dörtlük bakiresin.niye geldin ki buraya" dedi.ben havalara uçtum tabi.üstelik beni iyi giyimli aklı başında biri olarak da görünce bu teste ne gerek duyduğumu baya bir sorgulamaya,kendi çapında sosyolojik bir araştırma yapmaya da kalktı ama ben politik cevaplarla hemen ikiledim.o kadar sevinmiştim ki bir kutu çikolata alıp veletlere dağıttım.ha bu arada ücret 50 lira idi.3,5 yıl öncesi ama.

ne kadar cahilmişim ya.şimdi komik geliyor tabi.ama bu benim suçum muydu diyorum.nişanlım bana deseydi ki "ben seni tanıyorum,sana güveniyorum önemli olan o et parçası değil"o zaman bende kendime bunu yaşatmayacaktım.nişanlılık sürecim bunlarla uğraşmakla değil,mutlu mesut geçecekti.ama kader işte.mafoldumben

evet ama işte insan bu kadar soğukkanlı düşünemiyor eğer bide içine bir süphe dsürmüssen oooo :) bende aynı sekilde gittim bildigin agladım sinirden o akdar sıkmıstım kendimi doktorda paranoyak muamelesi yaptı bana :D

Back