- Konu Sahibi kurtcobain
nasıl oluyor ve kesin sonuç alınıyor mu? bir de hep merak etmişimdir gidenler varsa kaç tl oluyor özel doktorlarda muayenehanelerde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bi sandalye var catal gibi bacaklarini iki tarafa aciyorsun o sekilde bakiliyor! acimiyor ama dogrulugu yüksek canim! fakat bildigim kadariyla bu yasal degil. kizlik zarinin kontrolü icin sanirim adliyeden bi rapor cikartilmasi gerekiyor! yani herdoktor kafasina göre kizlik raporu veremez!
anlamadığım bişey var... bakın bi kız arkadaşım war kızlığının bişekilde bozulduğunu sanıyor... doktora gitmeyi düşünüyor... şimdi gitse ben emin değilim sadece bi bakarmısın rapor fln istemiyorum dese cevap werilmezmi ??? içi rahatlaması açısından yani...
nasıl oluyor ve kesin sonuç alınıyor mu? bir de hep merak etmişimdir gidenler varsa kaç tl oluyor özel doktorlarda muayenehanelerde?
yok bende muayene için diye sordum ztn raporla işim yok yani.hani bi gün gidersem nasıl olur kaç tlye patlar falan diye merak ettim teşekkür ederim.
baya kafaya takmışsın anlaşılan,kaç tane konu açmışsın bununla ilgili.başına bişey gelmediyse kurcalayı durma napıcaksın ki