• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı muayenesi

kurtcobain

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
59
0
286
Ankara
nasıl oluyor ve kesin sonuç alınıyor mu? bir de hep merak etmişimdir gidenler varsa kaç tl oluyor özel doktorlarda muayenehanelerde?

cnm fiyatını bilmem ama sanırım şu hani sandalyeler varya meshurr böle alttan muayene etmek için sanıorumki onda muayene ediolarmış dudakları ayırarak:( offffff ck berbat bişidir eminim

canim bi sandalye var catal gibi bacaklarini iki tarafa aciyorsun o sekilde bakiliyor! acimiyor ama dogrulugu yüksek canim! fakat bildigim kadariyla bu yasal degil. kizlik zarinin kontrolü icin sanirim adliyeden bi rapor cikartilmasi gerekiyor! yani herdoktor kafasina göre kizlik raporu veremez!

canim bi sandalye var catal gibi bacaklarini iki tarafa aciyorsun o sekilde bakiliyor! acimiyor ama dogrulugu yüksek canim! fakat bildigim kadariyla bu yasal degil. kizlik zarinin kontrolü icin sanirim adliyeden bi rapor cikartilmasi gerekiyor! yani herdoktor kafasina göre kizlik raporu veremez!

cnm sadece zara bakması yasaldır rapor almasada olur kendisi için baktırıyorsa yasadıgı bi travma olursa rapor alır yani rapor şart deil muayenede

bir arkadaşım boyabdesti alırken tam aşağıyı temizlerken dengesini kaybedip kayıyor ve parmağı kazara biraz içeri kaçıyor arkasından çok hafif kan da gelince adetten kalan kanı yanlış anlıyor nişanlısı bu tür konuları takan bir kişi değilmiş ama kızcağız içi içini yiyordu ensonunda bu böyle olmaz kalk doktora gidelim dedim ve korka korka doktora gitti doktor eğer rapor içinse özelde verilen raporların geçersiz olduğunu söyledi. neyse arkadaşım muayene sırasında yanında olmamı istedi hazır olduğunda ben de yanında oldum ilk defa böyle birşeye şahit oluyordum doktor dudaklardan çekiştirdi herşey normal dedi ve odadan çıktı gitti kızcağızın sinirleri o kadar bozulmuştu ki orda ağlama krizine girdi....
can yakan bir işlem değilmiş ama sinirleri yıpratıyor hele böyle bir sebepten gidince... bayan olmak zor zenaat vesselam kafamçokkarıştı

canım rapor almak için savcılıktan vs. istenmesi lazım ama muayene jinekolojik sandalyede yapılıyor benim doğum yaptığım hastanede 200 lira demişlerdi gelen birisine

umarim basiniza kotu bir durum gelmemistir.
bu konularda hicbir bilgim yok.
diger arkadaslarin yazdiklarina gore cok onur kirici bir prosedur oldugu gorunuyor.

kızlık muayenesi savcılıktan veya yetkili hakimden izin alınmadan kesinlikle yapılamaz
kişi kendi isteği ile gitse bile yapılmaz çünkü kötüye kullanımı vardır
adli tıp stajında öğrendiklerimdir bunlar
kötüye kullanım nedir diyeceksiniz?bu ülkede eve sahibi eve erkek girdiğini görünce gidin kızlık raporu alın yoksa evimde oturamazsınız dedi diye gidip ben kızlık zarı raporu istiyorum demek zorunda kalan insanlar var
şaka gibi ama gerçek hocaların tecrübeleri bunlar
ülkemizde herkes namuz bekçisi moduna girmeye çok eğilimli odugundan
gidip ben kendim muayene olmak istiyorum deseniz bile devlette yapılmaz
özelde,muaynehanede belki diyorum ,iş paraya döndüğü için
o da rapor değildir yani bir fikir söyler doktor
rapor ancak devletten olur

ya bilmiyordum cidden hiç gitmedigim için özel doktorlara sırf bi travma yasadıgında kendi kendine şüphelenildiginde raporla mı gidilir=?

anlamadığım bişey var... bakın bi kız arkadaşım war kızlığının bişekilde bozulduğunu sanıyor... doktora gitmeyi düşünüyor... şimdi gitse ben emin değilim sadece bi bakarmısın rapor fln istemiyorum dese cevap werilmezmi ??? içi rahatlaması açısından yani...

anlamadığım bişey var... bakın bi kız arkadaşım war kızlığının bişekilde bozulduğunu sanıyor... doktora gitmeyi düşünüyor... şimdi gitse ben emin değilim sadece bi bakarmısın rapor fln istemiyorum dese cevap werilmezmi ??? içi rahatlaması açısından yani...

ya bence özelse baktırabilir.bildigim kadarıylaa tecavüz taciz gibi şelerdee rapor gerektigi için savcılıkla alakalıdır öle olsaa hiçbir kız muayeneye gtmezdii cok gizli giden vardr eminim

doktor kızlık zarı duruyor mu durmuyor mu talep edince söyler.rapor kısmı farklı bir şey rapor isterse kişi onun çıkarılması gereken özel izinleri var.kızlık zarı muayenesi isteyen gider yaptırır.ama doktor adli tıptan istek olmadan rapor vermez.onun da poliz tutanaklarına geçen özel durumları olması laızm.

eğer devlete giderseniz rapor istemeseniz bile söylenmez
siz kendi isteğinizle gittiğinizi söylersiniz ama zorla muayeneye gönderilen kızlar da korkudan kendim istiyorum derler
yani bu kötüye kullanıma açıktır
ama özel doktorunuza gittiğinizde sorarsanız söyler
bir arkadaşımın kuzeni banyoda düşmüş ve gitmiş devlete mesela doğal olarak bakmamışlar
biz bakamayız böyle bir uygulama yok demişler
doğrusu da olmaması zaten
bir de böyle uygulama pratikte olsa namus cinayetlerinin önüne geçilmezdi herhalde
biz bir bakanı lisedeki kızlara bekaret muayenesi rutin olarak yapılmalı diyen bir ülkede yaşıyoruz
düşünün artık

nasıl oluyor ve kesin sonuç alınıyor mu? bir de hep merak etmişimdir gidenler varsa kaç tl oluyor özel doktorlarda muayenehanelerde?

özel hastane yada polikliniklere gidersen söylüyorlar
kızlık zarı muaynesine geldim diye
ama özellerin rapor verme gibi yetkisi yok..
fiyatına gelince herhangi bir ek para ödenmiyor
muayne ücreti neyse onu veriyorsun
mesela şuan 5oliraysa 50 lira ödüyorsun
önceden çalıştıgım için gelenler oluyordu ordan biliyorum bende

yook yahu kötü bir şey olduğundan değil yani bi problem yok ama merak ettim sadece. bir de sonuçta ilerde emin olmak için gidip bi muayene olacağım.o bakımdan ne şekilde oluyor ne nekadar onu merak ettim sadece.teşekkür ederim hepinize.:) bir de ozel bir doktora gitsem rapor için değil sadece muayene için bakarlar yahu neden bakmasınlar.

eğer yerinde duruyor mu diye merak ediyorsan gidip baktır canım. sonradan farklı bişey çıkarsa şaşırma. ben başıma geldiği için biliyorum. bi kaç sene önce yüksek bi iskeleden denize defalarca bombalama atlayıp durdum, en sonunda kan geldi. regl olduğumu düşündüm ama içim huzursuzdu bir şey olmuş mudur diye merak edip durmuştum kime sorsam bir şey olmaz dedi. ama yıllar sonra bozulmuş olduğunu öğrendim. çok komik bi olay :D ama öğrendiğim anda yıkılmıştım bütün gün ağladım bu psikolojiyle yaşamak çok zordu o sırada benim için. (tabi nedeni o mudur bilmiyorum pek çok şekilde yırtılabilirmiş zar. bacak esnetme hareketi yaparken bile yırtılabilirmiş ben 8 yaşımdan beri spor yapıyorum haliyle her gün esnetmek durumundayım.) ama sonradan bu fikre alıştım şu an beynim rahat ve diktirmek falan gibi olaylara girmeyi düşünmüyorum. ama merak eden gidip baktırsın bence başka şekillerde öğrenince insanın morali bozuluyor biraz, ilk seferin özel olsun istiyorsun ama o heycanı yaşayamıyorsun :(

yok bende muayene için diye sordum ztn raporla işim yok yani.hani bi gün gidersem nasıl olur kaç tlye patlar falan diye merak ettim :D teşekkür ederim.

yok bende muayene için diye sordum ztn raporla işim yok yani.hani bi gün gidersem nasıl olur kaç tlye patlar falan diye merak ettim :D teşekkür ederim.

baya kafaya takmışsın anlaşılan,kaç tane konu açmışsın bununla ilgili.başına bişey gelmediyse kurcalayı durma napıcaksın ki

bence böle birsey sacma kizlikzari dikilmesi felan,,,bunu herkes bilior,sonra gidip o boku yedikten sonra olsun diktiririm evlenmeden önce olup biter...düsüncesinde cogu genc kizimiz vardir kesin

baya kafaya takmışsın anlaşılan,kaç tane konu açmışsın bununla ilgili.başına bişey gelmediyse kurcalayı durma napıcaksın ki

evet bu günlerde araştırasım tuttu yau.bilgi sahibi olmak açısından sorgulamak sormak lazım diye düşünüyorum.:)merak ettiğim şeyler vardı.sağolsunlar herkes yazdı birşeyler.teşekkür ettim herkese.:)

Back