Değil tahriş olmuştur sadeceBen sana muayene et demiyorum sizce başka bi doktora gitmem lazımmı bunu sordum
Tüm doktorları gezBen sana muayene et demiyorum sizce başka bi doktora gitmem lazımmı bunu sordum
Etsen noluur heBir yardımcı olun? Ne yapalım daha? Bir tur da biz mi muayene edelim?
Benimde çok önemsediğim bi konu değil ama ailem çevrem bu konulara takıntılı ve bişey olduğunda başım büyük derde girebilir o yüzden tereddüt ediyorumzaten muayene olmussun. bu öyle ikinci bir görüş gerektiren bir konu değil zatenbuna bu kadar da takıntılı olmayın. benimki hiç kanamadı mesela. salın artık şu zar muhabbetini
canım bak benimki hiç kanamadı. ve bu hiç konu olmadı. esim de zaten gidip kimseye ‘yaw bu kanamadı’ falan demedi. esimle beni ilgilendirir. ailemin de haberi yok yani. bi ablama söyledim o da yani muhabbet arasındaBenimde çok önemsediğim bi konu değil ama ailem çevrem bu konulara takıntılı ve bişey olduğunda başım büyük derde girebilir o yüzden tereddüt ediyorum
O konuda evet haklısın tabikicanım bak benimki hiç kanamadı. ve bu hiç konu olmadı. esim de zaten gidip kimseye ‘yaw bu kanamadı’ falan demedi. esimle beni ilgilendirir. ailemin de haberi yok yani. bi ablama söyledim o da yani muhabbet arasındahiçbir zaman konu olmadı bu yani. sizin de hayatına gireceğiniz kişi kanamış mı kanamamış mı diye dert edecekse hiç olmasın daha iyi
Bazı kadinlarin zarı çok geride ve çok kalın oluyor demişti bana bir doktor.canım bak benimki hiç kanamadı. ve bu hiç konu olmadı. esim de zaten gidip kimseye ‘yaw bu kanamadı’ falan demedi. esimle beni ilgilendirir. ailemin de haberi yok yani. bi ablama söyledim o da yani muhabbet arasındahiçbir zaman konu olmadı bu yani. sizin de hayatına gireceğiniz kişi kanamış mı kanamamış mı diye dert edecekse hiç olmasın daha iyi
yani bunlar değişik değişik oluyor. dediğim gibi mesela benim hiç kanama olmadı. yırtıldı mı yırtılmadı mı onu bile bilmiyorumBazı kadinlarin zarı çok geride ve çok kalın oluyor demişti bana bir doktor.
Bazılarının doğumda yırtılıyormus mesela.
Bende vajinismustum ama doktor acaba zar mı çok kalın ondan mı acı duyuyorsun demişti o zaman muayene etmişti. Meğer öyle bir şey değilmiş vajinismus olduğum içinmiş saçma sapan
Hayır ben onu söylemiyorum ama yani insan tereddüt ediyor kan geldi ve 3-4 gün sürdü ben size bozulmuş mu bozulmamış mı diye sormuyorum sizce başka bi doktora görünmem gerekir mi diyorum normal bi üslupla cevap verebilirsiniz kimse size muayene edip jinekologluk yapın demiyorBurdaki hic kimse jinekolog kadar bilgili değil uzman birisinin söylediği seyin ustune bizim ne dememizi bekliyorsun ki doktor birde muayene etmis biz burdan bozulmuş desek bizemi inanacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?