Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimmmSadece jinekologlar anlıyor böyle bir operasyon geçirildiğini onun dışında eşin anlamaz. Düğün öncesi gidip de olumlu sonuç alanlar oldukça fazla.
Merhaba bende aynı dertteyim dayanacak gücüm kalmadı artık biri yardım etsinDikim yaptıran var mı olumlu olumsuz sonuç alan ilerde anlaşılır mı bu durum lütfen yardım edinnnn
Dikişlerin nasıl patladı ?Kızlar yardım edin lütfen ben kızlığımı kaybettiğim gün lanet olası bi doktora inanıp yaptırdım 1 hafta sonra dikşlerim patladı şimdi o kadar güvensizim ki nolur bi doktor Öner’in bana
Canım nerde yaşıyorsun ? Bir de yaptırdığın doktora neden bunu söylemiyorsun parasını aldı sonuçta tekrardan yapsın.ben Diğer kızların korkmasını istemiyorum flep yapan gerçek doktorlar var ama ben o gün o şokla önüme ilk çıkan doktorda yaptırdım baştan anlatayım. İstemeyerek kızlığımı kaybettim 3 saat sonra muayenede 5le 9 arası açıklık olduğunu söyledi doktor istersen bunu halledebilirim dedi başka çarem yoktu tamam dedim ameliyat oldum genel anesteziyle uyutuldum ki asla genel anestezi yapıcaz diyen bi doktora inanmayın en doğrusu lokal anesteziymiş. İnan’ın ayakta duş alabilirsin denildiği halde 1 hafta boyunca ne banyo yaptım ne başka bişey sadece genital bölgemin temizliğiyle ilgilendim. Sonuç hüsran 1 hafta sonra dikişlerim lavaboda peçeteye geldi doktorum bana iyileşiyor daha yeni kızlığını kaybettiğin için hızlı iyileşiyordur dedi ama ben inanmadım başka doktora gittim ve doktor bana içerde bi dikiş var oda düşmek üzere kızlığın şuan tamamen açık dedi. Bu yıkılışı hayal edemezsiniz kahroldum o kadar inanmıştım bunu atlatabileceğime şuan herşeyi biliyorum herşeyimi araştırdım ama doktor seçemiyorum çünkü bu sefer aynı şeyi yaşarsam İnan’ın kaldıramam lütfen bana bi doktor söyleyin
Sonuç alanlar da yazmıyor ki bizi biraz umutlandırsın.Dakikalar geçtikte hayat daha da kararıyorSadece jinekologlar anlıyor böyle bir operasyon geçirildiğini onun dışında eşin anlamaz. Düğün öncesi gidip de olumlu sonuç alanlar oldukça fazla.