Kızlık zarı lütfen yardımmm

Ebru__27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
38
2
27
Dikim yaptıran var mı olumlu olumsuz sonuç alan ilerde anlaşılır mı bu durum lütfen yardım edinnnn

Sadece jinekologlar anlıyor böyle bir operasyon geçirildiğini onun dışında eşin anlamaz. Düğün öncesi gidip de olumlu sonuç alanlar oldukça fazla.

Ebrucum merhaba , daha bu sabah geçici yaptırdım. Aslında kalıcı istiyordum fakat kalıcı yapılınca en az 6 hafta ilişkiye girmemek gerekiyormuş ve benim zamanım olmadığı için geçici yaptırdım. Doktorum çok iyiydi çok rahatlattı 15 dakika uyudum uyandım herşey bitmişti. Ankaradaysan kesinlikle tavsiye ediyorum, Doç Dr Deniz Ulaş, mükemmel bir kadın. 4 saatten fazla oldu ağrım sızım hiçbirşeyim yok. Sonuç cumaya belli olacak olunca yazarım tekrar. İlerde anlaşılması gibi bişey de söz konusu değil hiç merak etme :)

Çok teşekür ederim güzel insan beni çok mutlu ettin allah senden razı olsun haftaya kalıcı için gidicem antepteyim burda da iki doktor var kararsızım biraz inş halledicem inş dilediğin gibi olur herşey

Rica ederim ne demek. Ama dikkatli ol operasyon anlaşılmaz evet ama yolda yakalanma aman. Kararsızlığın ondansa günübirlik çevre şehirleri de deneyebilirsin. Kolay bi operasyon, uyandıktan 30 dakika sonra araba kullandım öyle söyleyeyim o kadar kolay yani :)) inş senin de herşey dilediğin gibi olur

Günübirlikle aynı paraya gelmiş oluyo yok kararsızlığım doktorlar ile ilgili tekrar teşeşkür ederim ❤❤❤❤❤

Benim sevgilimde benim gibi hemşire(lisans). Anliyormus ve hatta hekimler vs bir grupları hepsi alıyormuş adilerin. Sağlıkci değilse zor ama. Bu konuyla ilgili bir kavgam var ama erteleyip duruyoruz bakalim, adi psilik sinirimi bozdu.

Doktorlar ve uzmanlar tarafından anlaşılıyomuş zaten ben şahıslar tarafından sordum neyi alıyolarmış anlayamadım ?

Kızlar yardım edin lütfen ben kızlığımı kaybettiğim gün lanet olası bi doktora inanıp yaptırdım 1 hafta sonra dikşlerim patladı şimdi o kadar güvensizim ki nolur bi doktor Öner’in bana

ben Diğer kızların korkmasını istemiyorum flep yapan gerçek doktorlar var ama ben o gün o şokla önüme ilk çıkan doktorda yaptırdım baştan anlatayım. İstemeyerek kızlığımı kaybettim 3 saat sonra muayenede 5le 9 arası açıklık olduğunu söyledi doktor istersen bunu halledebilirim dedi başka çarem yoktu tamam dedim ameliyat oldum genel anesteziyle uyutuldum ki asla genel anestezi yapıcaz diyen bi doktora inanmayın en doğrusu lokal anesteziymiş. İnan’ın ayakta duş alabilirsin denildiği halde 1 hafta boyunca ne banyo yaptım ne başka bişey sadece genital bölgemin temizliğiyle ilgilendim. Sonuç hüsran 1 hafta sonra dikişlerim lavaboda peçeteye geldi doktorum bana iyileşiyor daha yeni kızlığını kaybettiğin için hızlı iyileşiyordur dedi ama ben inanmadım başka doktora gittim ve doktor bana içerde bi dikiş var oda düşmek üzere kızlığın şuan tamamen açık dedi. Bu yıkılışı hayal edemezsiniz kahroldum o kadar inanmıştım bunu atlatabileceğime şuan herşeyi biliyorum herşeyimi araştırdım ama doktor seçemiyorum çünkü bu sefer aynı şeyi yaşarsam İnan’ın kaldıramam lütfen bana bi doktor söyleyin

ben Diğer kızların korkmasını istemiyorum flep yapan gerçek doktorlar var ama ben o gün o şokla önüme ilk çıkan doktorda yaptırdım baştan anlatayım. İstemeyerek kızlığımı kaybettim 3 saat sonra muayenede 5le 9 arası açıklık olduğunu söyledi doktor istersen bunu halledebilirim dedi başka çarem yoktu tamam dedim ameliyat oldum genel anesteziyle uyutuldum ki asla genel anestezi yapıcaz diyen bi doktora inanmayın en doğrusu lokal anesteziymiş. İnan’ın ayakta duş alabilirsin denildiği halde 1 hafta boyunca ne banyo yaptım ne başka bişey sadece genital bölgemin temizliğiyle ilgilendim. Sonuç hüsran 1 hafta sonra dikişlerim lavaboda peçeteye geldi doktorum bana iyileşiyor daha yeni kızlığını kaybettiğin için hızlı iyileşiyordur dedi ama ben inanmadım başka doktora gittim ve doktor bana içerde bi dikiş var oda düşmek üzere kızlığın şuan tamamen açık dedi. Bu yıkılışı hayal edemezsiniz kahroldum o kadar inanmıştım bunu atlatabileceğime şuan herşeyi biliyorum herşeyimi araştırdım ama doktor seçemiyorum çünkü bu sefer aynı şeyi yaşarsam İnan’ın kaldıramam lütfen bana bi doktor söyleyin
Canım nerde yaşıyorsun ? Bir de yaptırdığın doktora neden bunu söylemiyorsun parasını aldı sonuçta tekrardan yapsın.

Allah’a havale ettim ben onu İnan’ın bu durumdayken meydan okuyamıyorsunuz ben ona gittiğimde o çaresizliğimi gördü gördüğü halde para uğruna tüm umutlarımla oynadı bunu yapan insandan herşey beklerim ben korkarım. Ne parasında gözüm var ne başka bişeyde önümde evlilikte Yok ama henüz 22 yaşındayım ailemin yüzüne bile bakamıyorum kimse benden böyle biley beklemezdi bende beklemezdim isteyerek yapılmış biley değil zaten İnan’ın ilişkiye bile girmedim kızlığım gitti ve bitti bu kadar. Biri yardım etsin nolur bu ameliyatı olan hiç mi kimse Yok İstanbul’da yaşıyorum ama böyle bi olay yaşadıktan sonra kime güvenebileceğimi bilmiyorum

istanbulda yapan cok doktor var sanslısın.. özgür kartal harun özkan turgay karakaya bunlar benm duyduklarım.. ben turgay beye gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Çok fazla reklam var korkutuyor bu beni fazlasıyla bir de ilkinde böyle bişey yaşayınca güven problemi oluyor ne zor allahım

Yaşınız kaç kızlar ? Dünyanın sonu değil. Namus iki bacak arasındada değil. Size bir abla olarak diyebilceğim tek şey hata yaptınız ama hatayı büyük bir yalanla kapatıyorsunuz. Yapmayın öyleşeyler. Kendinize güwenin. Sizin olan birşey kimseyi ilgilendirmez. Tahsilinizi bitirin işinizi elinize alın kendi ayaklarınız üstünde durun we bu durumdan da kimseye bahsetmeyin. Ne zamanki olgunlaştınız bir meslek sahibi oldunuz bu konuyu o zaman düşünün. We bana inanın şimdiki düşünceniz bu olmuycak. Bir çok ülkede kadınlar kendi bakireliğini kendi sonlandırıyor. Kendinize güwenin we zamana bırakın

X